Fotbal international

Abramovich, spectator la Krasnodar – Chelsea! De ce nu a mai fost alături de londonezi în ultimele 18 luni

28.10.2020 | 23:07
Abramovich spectator la Krasnodar  Chelsea De ce nu a mai fost alaturi de londonezi in ultimele 18 luni
ADVERTISEMENT

Roman Abramovich, patronul lui Chelsea Londra, a participat la primul meci al britanicilor după aproximativ un an și jumătate. Omul de afaceri a putut urmări meciul dintre Krasnodar și Chelsea, câștigat de londonezi cu 4-0, după o prestație foarte bună a jucătorilor.

Miliardarul rus nu a mai fost pe Stamford Bridge de aproximativ trei ani, deoarece are probleme cu viza, dar a putut fi văzut în stadionul de 35.074 de spectatori din Krasnodar.

ADVERTISEMENT

Abramovich a înregistrat pierderi masive din cauza pandemiei de coronavirus, estimându-se că acesta și-a văzut averea diminuată cu două miliarde de lire, fiind în continuare un om de afaceri extrem de bogat și influent în Rusia.

Patronul lui Chelsea a venit la primul meci după un an și jumătate. Pe cine a urmărit

Patronul lui Chelsea Londra a putut să vadă în acțiune noile transferuri ale britanicilor în partida jucată împotriva rușilor de la Krasnodar.

ADVERTISEMENT

Werner și Ziyech, ambii veniți în această vară, au înscris în partida împotriva rușilor, ceea ce probabil l-a încântat pe Abramovich, ținând cont că în ultima campanie de transferuri acesta a cheltuit sume importante pentru a întări lotul antrenat de Frank Lampard.

Edouard Mendy, portarul cumpărat de la Rennes, și-a confirmat poziția de titular între buturile britanicilor, reușind a treia partidă în care a ținut poarta intactă. Acesta a avut o prestație foarte bună și în egalul 0-0 înregistrat în ultima etapă din Premier League, împotriva lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

S-ar părea că momentan Mendy le-a luat fața lui Kepa și Willy Caballero, evoluțiile sale fiind foarte convingătoare până acum, ceea ce îl recomandă drept prima opțiune a lui Lampard.

Chelsea, patru puncte din două meciuri în Liga Campionilor

Britanicii au acumulat patru puncte în primele două partide din grupele Ligii Campionilor, după un rezultat de egalitate cu Sevilla și victoria din această seară.

ADVERTISEMENT

Din grupa E mai fac parte Krasnodar și Rennes, ambele cu câte un punct, rușii având un punct după aceste două meciuri, iar francezii un punct după prima partidă, iar la această ora joacă împotriva Sevillei.

Chelsea este favorită certă la calificarea în fazele eliminatorii ale competiției, iar pentru a doua poziție se vor lupta celelalte trei cluburi, Sevilla având un plus datorat experienței acumulate în competițiile europene.

ADVERTISEMENT