Sport

Academica Clinceni – Rapid 2-3. Giuleștenii, revenire spectaculoasă și urcă din nou pe loc de play-off. Cum arată clasamentul

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Academica Clinceni - Rapid, programat pentru luni, 8 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 15-a din Liga 1
08.11.2021 | 20:00
Academica Clinceni  Rapid 23 Giulestenii revenire spectaculoasa si urca din nou pe loc de playoff Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
08-11-2021
18:12

Academica Clinceni - Rapid 2-3 (Ventura 31 pen, Cascini 55/ Bălan 51 pen, 60 pen, Dandea 86)

Min. 90: Final de meci. Giuleștenii obțin toate cele trei puncte și termină turul sezonului regulat pe loc de play-off.

Min. 86: Goool Rapid! Dandea înscrie cu un șut năprasnic din drop și giuleștenii reușesc să întoarcă rezultatul

Min. 60: Goool Rapid! Bălan îl învinge din nou pe Ureche de la punctul cu var și își trece în cont cel de-al șaselea gol din acest sezon

Min. 59. Belu Iordache e faultat în careu și giuleștenii beneficiază de o nouă lovitură de la 11 metri.

Min 55. Goool Academica Clinceni! Cascini își readuce echipa în avantaj, după o gafă impardonabilă a lui Moldovan

Min 51: Goool Rapid. Din a doua încercare, Bălan îl învinge pe Ureche și restabilește egalitatea pe tabela de marcaj.

Min 50: Lovitură de teatru. Bălan ratează  de la punctul cu var, dar centralul dictează repetarea loviturii.

Min. 49: Ioniță driblează superb, intră în careu și este faultat de Ureche. Penalty pentru Rapid.

Min.31: Dramatism în Ștefan cel Mare! Thibault Moulin ratează penalty-ul! Horațiu Moldovan respinge în față, însă Denis Ventura este pe fază și trimite mingea în poarta goală.

Min.29: Michael Omoh este faultat în careu de portarul Rapidului după o intervenție întârziată, iar ilfovenii au șansa să deschidă scorul.

Min.1: A început partida care se dispută pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Cele mai importante faze din meciul dintre Academica Clinceni și Rapid pot fi urmărite pe site-ul Digi Sport AICI.

Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Ventura, Moulin – R. Ion, Cascini, De Amorim – Omoh. Rezerve: Păun, Gardoș, Chandarov, Gavra, Vanzo, Vellios, Cioiu, Kazlauskas, L. Dumitrache. Antrenor: Ionuț Chirilă.

Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, Dandea, Morais –  Albu, Crepulja – Alami, Sefer, Stahl – Bălan. Rezerve: Drăghia, R. Costin, B. Barbu, Marzouk, Demici, Pănoiu, A. Ilie, Al. Ioniță, Moise. Antrenor: Mihai Iosif.

Meciul Academica Clinceni – Rapid are loc luni, 8 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, fiind chiar jocul care pune capăt primei jumătăţi a sezonului regulat.

Unde se joacă meciul Academica Clinceni – Rapid

Întâlnirea Academica Clinceni – Rapid se desfăşoară luni, 8 noiembrie, de la ora 20:30, fiind ultima partidă care are loc în etapa a 15-a, etapa cu care se pune punct primei jumătăţi a turului acestei ediţii de campionat. Care are toate şansele să consemneze o situaţie greu de imaginat, o echipă, respectiv Academica Clinceni, să nu aibă în cont nici o victorie!

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru suporterii giuleşteni, pentru că despre cei ilfoveni vorbim într-un număr foarte restrâns, acest meci va avea loc cu tribunele goale, pentru că ne-am întors la restricţiile care nu permit prezenţa spectatorilor pe stadioane şi la alte competiţii, nici măcar a celor care prezintă certificatul verde.

Cine transmite la TV partida Academica Clinceni – Rapid

Partida Academica Clinceni – Rapid se joacă luni, 8 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo din Şoseaua Ştefan cel Mare, în etapa a 15-a din Liga 1 şi este televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea în Bucureşti va fi luni la fel de frumoasă ca şi până acum, existând premise ca temperaturile să atingă chiar 21 de grade pe parcursul zilei, fără pericol de ploaie. La ora partidei vor fi probabil în jur de 17 grade, o temperatură extrem de ridicată pentru luna noiembrie. Meciul va fi condus de o brigadă de arbittri avându-l la centru pe piteșteanul Robert Avram.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Academica Clinceni – Rapid

Antrenorul giuleştenilor, Mihai Iosif, a anunţat la conferinţa de presă dinaintea acestei partide faptul că nu va avea la dispoziţie patru jucători la meciul cu Academica, dar speră să găsească soluţiile potrivite pentru ca aceste absenţe să nu fie simţite.

ADVERTISEMENT

Este vorba de fundaşul central Dragoş Grigore, de fundaşul stânga Petre Goge, de mijlocaşul Cătălin Hlistei şi de atacantul Nicolae Carnat. Mihai Iosif e convins că jucătorii care vor evolua în locul lor vor face un meci bun, dar cea mai importantă absenţă este cea a lui Dragoş Grigore de lângă Cristi Săpunaru, în centrul apărării.

Echipele probabile la Academica Clinceni – Rapid

  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, P. Pîrvulescu – Moulin, Cascini – R. Ion, Chandarov, De Amorim – Omoh. Antrenor: Ionuț Chirilă
  • Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Dandea, J. Morais – Crepulja, Albu – Sefer, R. Ilie, Stahl – Ad. Bălan. Antrenor: Mihai Iosif
ADVERTISEMENT

Rapid vrea să termine turul cu o victorie

Evident, în tabăra giuleşteană cuvântul de ordine este victoria pentru acest ultim meci al turului. Însă jucătorii par că au învăţat ceva din lecţia partidei de Cupă de la Timişoara, în care porneau clar favoriţi şi au sfârşit prin a fi eliminaţi şi declaraţiile lor sunt destul de prudente.

Ei consideră că Academica trebuie tratată cu toată seriozitatea, mai ales după punctul scos etapa trecută la Mediaş, pentru a se evita orice surprize neplăcute, care ar inflama şi mai mult spiritele în relaţia cu suporterii foarte nevoşi după eliminarea din Cupa României.

Cote la pariuri pentru jocul Academica Clinceni – Rapid

Deşi Academica Clinceni e bine înţepenită pe ultimul loc, la un pas de a stabili nedoritul record de a nu obţine nici o victorie în cele 15 etape ale turului, casele de pariuri oferă o cotă nesperat de mare pentru victoria Rapidului, care are 2,10 pentru a lua cele trei puncte. Ilfovenii au cotă de 3,60 pentru a reuşi in extremis prima lor victorie în acest sezon.

Nu mai există precedente la nivel de Liga 1 între cele două echipe, Rapid revenind acum după şase ani de absenţă în primul eşalon, iar Clinceni fiind la al treilea sezon, care după mulţi are mari şanse să fie şi ultimul, ţinând cont de rezultatele catastrofale înregistrate după ce sezonul trecut a jucat în play-off!

ADVERTISEMENT