News

Accident în Brăila, în timpul probei practice a examenului auto. Polițistul aflat în dreapta, grav rănit. Video

Un accident grav a avut loc marți, în jurul prânzului, în municipiul Brăila. În coliziune a fost implicată o mașină de șoferi aflată în timpul probei practice. În urma evenimentului, polițistul examinator a fost rănit.
04.01.2022 | 16:29
Accident in Braila in timpul probei practice a examenului auto Politistul aflat in dreapta grav ranit Video
Grav accident în Brăila, în timpul probei practice a examenului auto. Polițistul examinator a fost rănit. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Zi de marți cu ghinion pentru o candidată pentru permisul auto din Brăila, dar și pentru polițistul examinator care se afla în autovehicul în timpul examenului.

Mașina elevului, o Dacia Logan, a fost implicată într-un grav accident rutier. Aceasta a intrat în coliziune cu un autoturism BMW, la o intersecție din oraș.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, polițistul examinator la proba practică pentru permisul auto a fost grav rănit și a ajuns la spital. În urma accidentului a fost rănită şi o martoră, aflată pe bancheta din spate.

Grav accident în Brăila, în timpul probei practice a examenului auto. Polițistul examinator a fost rănit

Din datele oferite de IPJ Brăila reiese că accidentul s-a produs în jurul orei 12:00. La un moment dat, candidatul pentru permisul auto a virat la stânga, la o intersecție, lovind un alt autoturism ce se deplasa pe sensul opus de mers.

ADVERTISEMENT

În urma impactului violent, a fost rănit polițistul examinator, în vârstă de 33 de ani, şi o martoră care se afla pe bancheta din spate.

Ulterior, atât conducătorii auto implicați în coliziune, cât şi poliţistul examinator, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ADVERTISEMENT

După acest accident, poliţistul examinator, care a fost lovit puternic şi şi-a pierdut cunoştinţa, a ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, martora examenului, aflată pe bancheta din spate a autoturismului, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânăra care susținea examenul pentru permisul auto a scăpat nevătămată.

ADVERTISEMENT

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă deschis de Poliție

Conform IPJ Brăila, în cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. De asemenea, un dosar penal a fost întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

”Din primele date, autoturismul unei şcoli de şoferi, ce se afla în timpul examenului, circula pe strada Griviţei, iar la intersecţie cu strada Apollo ar fi efectuat viraj la stânga, moment în care a lovit un alt autoturism ce se deplasa pe strada Griviţei, pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv a poliţistului examinator, în vârstă de 33 de ani şi a martorei ce se afla pe bancheta din spate. Atât conducătorii auto, cât şi poliţistul examinator au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, potrivit IPJ.

ADVERTISEMENT