News

Accident ciudat în Arad. O dubă a rămas blocată sub un pasaj de pe autostradă: ”Marfar cabrio încă nu am văzut”

Un accident ciudat a avut loc în județul Arad. O dubă a rămas blocată sub un pod de pe autostradă, din cauza neatenției șoferului. În urma manevrei, vehiculul s-a transformat într-un decapotabil.
11.06.2022 | 11:21
Accident ciudat in Arad O duba a ramas blocata sub un pasaj de pe autostrada Marfar cabrio inca nu am vazut
O mașină a rămas blocată sub un pasaj al autostrăzii, în Arad. Sursa foto: colaj Fanatik / aradon.ro
ADVERTISEMENT

Accident straniu raportat în vestul țării. O dubă a rămas blocată sub un pasaj de pe autostradă, la Arad.

O mașină a rămas blocată sub un pasaj al autostrăzii, în Arad

Un șofer aflat la volanul unei dube nu şi-a dat seama că înălțimea mașinii sale este prea mare pentru a trece pe sub pasajul de pe strada Constituției din Aradul Nou.

ADVERTISEMENT

Într-o fracțiune de secundă, bărbatul a reușit să își transforme dubița într-o mașină decapotabilă, din neatenție sau pentru că a uitat să citească indicatorul care arăta înălțimea pasajului prin care urma să treacă.

În urma acestui accident, imaginile au ajuns în mediul online, acolo unde arădenii au făcut haz de necazul șoferului neatent.

ADVERTISEMENT

Marfar cabrio încă nu am văzut”, scrie un arădean, în timp ce altul ”presupune” că ”șoferul a crezut că e cu…trotineta”.

”Și când treci cu autoturism pe acolo ai emoții. Ăsta – nici o jenă. Când o julești toată pentru 1 cm, mai înțeleg, dar când ai lipsă minim 1 metru, înseamnă că nu ai ce căuta pe drum….”, spune un alt internaut, potrivit site-ului aradon.ro.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în urma acestui accident, șoferul nu a fost rănit. În schimb, s-a ales cu o perietură și cu o paguba materială destul de însemnată.

Autoritățile, arătate cu degetul după acest accident

Tot în mediul online, unii cetățeni acuză autoritățile că nu semnalizează zona din Arad unde s-a produs acest accident.

ADVERTISEMENT

”Înainte de pasaj, se amplasează pe doi stâlpi, un cadru orizontal, la distanța şi înălțimea corespunzătoare, vopsit roşu-alb, reflectorizant. Dar unde trăim, măcar un ONG plătit de stat din banii noştri ar trebui să se sesizeze”, reproșează un localnic.

Un alt cetățean spune că astfel de accidente sunt frecvente în zonă. Acesta spune că semnalizare există, dar șoferii ascultă mai multe de GPS-urile lor.

”Lucrez la o firmă în zona aceea, un alt șofer și-a decapotat complet furgoneta.

Zilnic sunt TIR-uri care întorc, culmea că semnalizare este, probabil se iau orbește după GPS”, spune acesta.

ADVERTISEMENT