News

Accident cu 16 persoane implicate, printre care 2 copii, în Ialomița. Coliziune între un tractor și o autoutilitară

Un grav accident rutier, cu 16 persoane implicate, a avut loc vineri dimineață în Ialomița. Un tractor și o autoutilitară au intrat în coliziune.
08.09.2023 | 10:21
Accident cu 16 persoane implicate printre care 2 copii in Ialomita Coliziune intre un tractor si o autoutilitara
Accident cu 16 persoane implicate, printre care 2 copii, în Ialomița. Coliziune între un tractor și o autoutilitară. Sursa foto: Obiectiv.net
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc vineri dimineață în județul Ialomița. Nu mai puțin de 16 persoane au fost implicate într-o coliziune dintre un tractor și o autoutilitară. Mai mulți oameni au fost răniți.

Accident cu 16 persoane implicate, printre care 2 copii, în Ialomița. Coliziune între un tractor și o autoutilitară

Din primele informații, evenimentul rutier din această dimineață a avut loc în localitatea ialomițeană Amara, pe DN2 C. În accident au fost implicate 16 persoane. E vorba de 14 adulți și 2 minori.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, au fost transportate la spital 4 victime: 2 minori, cu vârste cuprinse între 15-16 ani, și 2 adulți. Ei s-au ales cu traumatisme.

În sprijinul salvatorilor de la Detașamentul de pompieri Slobozia au mai intervenit și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Ialomița. Din cauza acestei coliziuni, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la faţa locului. Circulația s-a reluat după 30 de minute.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Prahova. Impact între un autobuz și o mașină. Două victime au fost transportate la spital

Dimineața zilei de vineri, 8 septembrie, a fost una plină de accidente în mai multe zone din țară. În Prahova, la Ploiești, a avut loc un accident în care au fost implicate un autobuz și un autoturism.

În mijlocul de transport în comun se afla doar șoferul, în timp ce în autoturism se aflau doi ocupanți, două femei. Ambele au fost rănite în urma impactului violente petrecut.

ADVERTISEMENT

E vorba de o pasageră de 42 de ani, care a suferit multiple traumatisme, și o alta în vârstă de 53 de ani care a suferit un traumatism toracic. Ambele persoane au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență a alocat pentru acest accident o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă”, au anunțat cei de la ISU, citați de presa locală.

ADVERTISEMENT

Un grav eveniment rutier a avut loc și în Iași. Aici, șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, a lovit două autoturisme și s-a răsturnat. Într-o primă fază a rupt parapeții din sens giratoriu. În urma coliziunii, o mașină a fost aruncată peste 100 de metri. Se pare că șoferul ar fi adormit la volan.

ADVERTISEMENT