News

Accident cu multiple victime în Neamț. O persoană a intrat în stop cardio-respirator

Incident rutier tragic în Roman. Șofer în stop cardio-respirator și trei victime, inclusiv o femeie în stare gravă
01.05.2024 | 16:54
Accident cu multiple victime in Neamt O persoana a intrat in stop cardiorespirator
Accident cu patru victime în Roman. ISU Neamț a intervenit de urgență, iar o persoană a fost găsită în stop cardio-respirator. Sursa foto: roman24.ro
ADVERTISEMENT

Un incident rutier cu patru victime a avut loc, miercuri, pe strada Ştefan cel Mare din orașul Roman, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamţ.

Șofer în stop cardio-respirator în urma unui accident

Conform raportului, șoferul unui vehicul a fost descoperit în stare de stop cardio-respirator, iar echipa medicală a început manevrele de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Un conducător auto provenind din București a suferit un stop cardio-respirator și a fost transportat la spital în stare gravă. Inițial, se pare că acest șofer din București, cu antecedente cardiace, a avut o afecțiune bruscă și a leșinat la volan, pierzând controlul mașinii, scrie ZiarPiatraNeamt.ro.

„În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau câte două persoane. Nicio persoană nu a rămas încarcerată.

ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, conducătorul unui autoturism, a fost scos din maşină de pompieri, care au constatat că se află în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare.

Ulterior, acesta a fost preluat şi transportat în curs de resuscitare de echipajul SMURD TIM la Centrul de Primiri Urgenţe Roman”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

ADVERTISEMENT

Accident cu multiple victime

O femeie în vârstă de 61 de ani, pasageră în același vehicul, a necesitat asistență medicală și a fost transportată la CPU Roman de către echipajul SMURD.

Celelalte două femei, în vârstă de 32, respectiv 50 de ani, din celălalt vehicul, au primit îngrijiri medicale la fața locului de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și au fost ulterior transportate la CPU Roman.

ADVERTISEMENT

„La ora 13:16 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în municipiul Roman, pe strada Ștefan cel Mare. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD TIM și EPA) și de la SAJ Roman”, ISU Neamț.

Polițiștii rutieri desfășoară investigații în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă. De asemenea, cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit...
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit pentru rolul jucat
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților