News

Accident grav în Bacău. Un microbuz școlar și o mașină s-au lovit: șapte copii, la spital

Șapte copii au ajuns la spital după ce microbuzul în care se aflau a făcut accident. O altă persoană a rămas încarcerată, aceasta fiind transportată la spital.
02.12.2021 | 10:51
Accident grav in Bacau Un microbuz scolar si o masina sau lovit sapte copii la spital
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc în această dimineață în Bacău. Șapte copii au fost duși la Spitalul Județean Bacău. De asemenea, șoferul autoturismului implicat în această coliziune a rămas încarcerat.

A fost nevoie, așadar, de intervenția echipajelor de la descarcerare, pentru ca persoana respectivă să fie scoasă dintre fiare. Aceasta a fost transportată la spital.

ADVERTISEMENT

„Forțele de intervenție au intervenit pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predarea sa către echipajul SMURD prezent la fața locului în vederea transportării sale la Spitalul de Urgență Județean Bacău”, a transmis Andrei Grecu, purtător de cuvânt al ISU Bacău, la Antena 3.

Accidentul în care a fost implicat un microbuz școlar a avut loc în apropiere de municipiul Bacău, mai precis în localitatea Nicolae Balcescu.

ADVERTISEMENT

Accident cu un microbuz școlar în Bacău. Șapte copii, la spital

În total, în microbuzul școlar se aflau 16 persoane, dintre care 13 copii și trei adulți, în timp ce în mașină se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 39 de ani.

“În urma accidentului a rezultat 1 persoană încarcerată.

Aceasta a fost extrasă conștientă din autoturism de către forțele de intervenție și a fost predată echipajului SMURD în vederea transportului la spital.

ADVERTISEMENT

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla 1 persoană (cea încarcerată) și un microbuz în care se aflau 16 persoane (3 adulți si 13 minori), din care 7 (minori) au fost transportați la spital cu ambulanțele SAJ, cu contuzii minore”, a transmis ISUJ Bacău.

Traficul s-a desfășurat normal și după producerea accidentului

Traficul nu a fost blocat din cauza acestui accident rutier din Bacău, iar mașinile implicate au fost scoase în afara părții carosabile pentru ca circulația să se desfășoare în condiții normale.

ADVERTISEMENT

„Traficul nu a fost blocat în zonă, iar autovehiculele au fost degajate de pe partea carosabilă pentru a se îndepărta orice pericol pentru participanții la trafic”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili care este cauza producerii acestui accident și care dintre șoferi este cel vinovat.

După aceea, vor fi luate măsurile legale împotriva celui care a dus la impactul dintre mașină și microbuzul școlar.

ADVERTISEMENT
Tags: