News

Accident cumplit în Sibiu. Doi morți și doi răniți, după ciocnirea dintre o mașină și un TIR

Două persoane au murit și alte două au ajuns în stare gravă la spital după ce un autoturism s-a ciocnit de un TIR la Sibiu.
20.12.2022 | 07:37
Accident cumplit in Sibiu Doi morti si doi raniti dupa ciocnirea dintre o masina si un TIR
Accident în Sibiu, soldat cu doi morți. Foto: Sibiu Independent
ADVERTISEMENT

Mașina, în care se aflau patru tineri, s-a izbit puternic de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului, într-o zonă de la marginea orașului Sibiu.

Accident cumplit în Sibiu

În autoturism se aflau trei băieți și o fată, toți cu vârstele cuprinse între 19 și 22 de ani. Autoturismul a luat foc imediat după impactul cu TIR-ul, fiind nevoie de intervenția pompierilor sibieni pentru a stinge flăcările.

ADVERTISEMENT

Dintre cei doi răniți, ambii în stare gravă, unul se află internat la secția UPU a Spitalului Județean din Sibiu, în comă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, conform Sibiu Independent.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe prelungirea Mihai Viteazu la un accident rutier cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. De asemenea a intervenit și SAJ cu 5 ambulanțe.

ADVERTISEMENT

Din primele informații sunt 4 victime, una dintre ele fiind încarcerată, celelalte 3 victime fiind în stop cardio-respirator”, transmitea ISU SIBIU la câteva minute după impact.

La începutul lunii decembrie, tot în Sibiu, trei oameni mureau și trei erau răniți grav după ciocnirea dintre două autoturisme. În accidentul respectiv erau implicate trei mașini, care s-au ciocnit violent între ele.

ADVERTISEMENT

”În urma accidentului au rezultat 6 victime. Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat şi o femeie. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, aceştia nu au răspuns manevrelor.

O a treia victimă, de sex feminin, este inconştientă şi intubată, aceasta va fi transportată la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a transportat la spital alte două victime; una a refuzat transportul la spital”, a precizat Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ADVERTISEMENT

La fața locului ajungeau două echipaje SMURD alături de o autospecială de transport victime multiple, dar și două echipaje ale Ambulanței, alături de o echipă de descarcerare. Traficul rutier a fost blocat în zonă zeci de minute, potrivit martorilor.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată