News

Accident cumplit la ieșire din Timișoara: mașină cu 3 oameni la bord, coliziune cu un copac. Un bărbat a murit

Un accident rutier mortal a avut loc luni dimineața între Timișoara și Arad. Un bărbat a murit, după ce o mașină cu 3 oameni la bord a lovit un copac.
27.11.2023 | 10:03
Accident cumplit la iesire din Timisoara masina cu 3 oameni la bord coliziune cu un copac Un barbat a murit
Accident mortal între Timișoara și Arad: un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite. Sursa foto: InfoTrafic România / captură Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În vestul țării, săptămâna a debutat cu un grav accident rutier produs între Timișoara și Arad. Un mort și doi răniți, ambii în stare gravă, au rezultat după ce o mașină a intrat într-un copac.

Accident mortal între Timișoara și Arad: un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite

Din datele Centrului Infotrafic, evenimentul rutier din această dimineață a avut loc pe DN 69 Timișoara – Arad, în zona localității Sânandrei, județul Timiș. Aici, o mașină în care se aflau doi bărbați și o adolescentă a intrat cu putere într-un copac de pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Accidentul a fost consemnat după ce șoferul a pierdut controlul direcției, iar mașina a zburat pur și simplu de pe sosea și s-a oprit în pomul de pe marginea carosabilului. În urma impactului, pasagerul din dreapta a decedat.

În ceea ce-i privește pe ceilalți doi oameni din mașină, șoferul de 37 de ani și fata de 16 ani, ei au fost grav răniți. Victimele au fost ridicate de la fața locului de echipajul de descarcerare al pompierilor și transportate de urgență la spital în Timișoara. Din informațiile presei locale, minora e în stare critică.

ADVERTISEMENT

”Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a condus un autoturism pe DN 69, dinspre Timișoara înspre Arad, iar la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un copac amplasat pe partea stângă a părții carosabile.

În urma impactului, a rezultat decesul unui bărbat, pasager în autoturism, precum si rănirea conducătorului auto, în vârstă de 37 de ani și a unei tinere, pasageră în autoturism.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală de culpă”, informează IPJ Timiș.

Traficul în zonă, deviat din cauza accidentului

Celălalt rănit din acest accident, conducătorul autoturismului, a fost transportat în stare conștientă la spital, transmit reprezentanții ISU Timis. Polițiștii au început deja cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Din cauza accidentului de luni dimineață, traficul pe DN 69 a fost deviat prin interiorul localității Sânandrei până în jurul orei 08:00. ”Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnalele echipelor de intervenție, să manifeste precauție și să utilizeze rute alternative în cazul în care călătoresc în această zonă”, anunță Poliția.

ADVERTISEMENT