News

Doi tineri, morți într-un grav accident produs în Buzău. Mașina acestora, coliziune cu un copac

Doi tineri, de 35 de ani, au murit luni dimineață într-un grav accident produs în Buzău. Mașina în care se aflau a intrat într-un copac.
16.10.2023 | 12:09
Doi tineri morti intrun grav accident produs in Buzau Masina acestora coliziune cu un copac
Accident grav în Buzău, soldat cu doi morți. O mașină a intrat cu viteză într-un copac. Sursa foto: sansanews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Debut tragic de săptămână pe o șosea din județul Buzău, acolo unde doi tineri, de doar 35 de ani, au murit într-un grav accident rutier. Mașina în care se aflau a intrat cu viteză într-un copac de pe marinea drumului.

Accident grav în Buzău, soldat cu doi morți. O mașină a intrat cu viteză într-un copac

Din primele informații, aflăm că tragedia rutieră s-a petrecut pe DN 2B, în localitatea Cilibia. Mașina implicată în accident se îndrepta dinspre Brăila spre aeroport. Un tânăr de 35 de ani se afla la volan, iar pasageri erau doi frați, unul de 35 de ani și celălalt de 44 de ani.

ADVERTISEMENT

În condiții care urmează a fi elucidate de poliție, șoferul a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a izbit cu putere de un copac, iar apoi s-a răsturnat pe câmpul de pe margine.

Coliziunea i-a fost fatală șoferului, care nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Într-o primă fază, unul dintre frați, cel de 35 de ani, a fost transportat în stare extrem de gravă, la spital. Din păcate, nici pentru el nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

”În urma accidentului rutier produs în aceasta dimineață, in comuna Cilibia, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 2 victime: doi bărbați, în vârstă de 35, respectiv 44 de ani. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu hemopneumotorax si multiple leziuni toracice.

Din cauza leziunilor grave, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Conform protocolului, s-au efectuat de îndată manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul.

ADVERTISEMENT

Cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier. La acest moment, pacientul este stabil hemodinamic si respirator, în curs de investigatii”, a transmis, inițial, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă, citat de SansaNews.

Accident grav și în centrul țării

Tot luni dimineață, un accident grav, soldat doar cu pagube materiale importante, a avut loc pe Valea Oltului, pe DN 7, între Sibiu și Râmnicu Vâlcea. Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a ajuns în afara părții carosabile. Autotrenul s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

Întregul eveniment a fost înregistrat de camera de bord montată pe un autoturism care circula în spatele autotrenului. Din fericire, pe contrasens nu circula nimic în acel moment și astfel s-a evitat o tragedie.

ADVERTISEMENT