News

Sfârșit cumplit pentru o tânără din Teleorman. A murit într-un accident grav, alți trei oameni sunt răniți

O tânără din Teleorman a sfârșit cumplit, în urma unui accident rutier produs în localitatea Peretu. Alte trei persoane au fost rănite.
23.11.2023 | 08:13
Sfârșit cumplit pentru o tânără din Teleorman. Foto Facebook Info Trafic 24
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru o tânără din Teleorman. Fata, în vârstă de 24 ani, a fost victima unui accident rutier grav produs în cursul nopții de miercuri, 22 noiembrie, pe DN6, în localitatea Peretu.

Sfârșit cumplit pentru o tânără din Teleorman, victima unui accident

În evenimentul rutier, soldat cu moartea tinerei și rănirea a altor trei persoane, au fost implicate două mașini. Coform cercetărilor preliminare, se pare că unul dintre șoferi ar fi efectuat o depășire neregulamentară.

ADVERTISEMENT

În urma acesteia, cele două autoturisme s-au ciocnit violent. Impactul a fost fatal pentru tânăra de 24 ani. În zona solicitării au ajuns patru ambulanța SAJ și două echipaje SMURD, precum și pompierii.

Din păcate, femeia a fost găsită în stop cardio-respirator. Medicii de pe ambulanță au început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire acestea nu au dat rezultat. Alți trei oameni au suferit leziuni. Este vorba de o femeie și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei trei răniți au ajuns la spital

Cele trei victime au fost preluate de ambulanțele sosite la locul accidentului și transportate la Spitalul din Alexandria. Răniți au fost cei doi șoferi și una dintre pasagere, care se afla în unul dintre mașinile implicate.

La fața locului au ajuns și polițiștii rutieri. Potrivit acestora, autoturismul în care era tânăra de 24 de ani a fost condus de un șofer de 26 de ani din Brastavăţu, județul Olt. La volanul celei de-a doua mașini se afla un bărbat din Plosca, județul Teleorman.

ADVERTISEMENT

Șoferii au fost verificați cu aparatul etilotest, reieșind că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Cercetările continuă pentru a se stabili cum s-a produs, de fapt, accidentul rutier.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că niciunul nu se afla sub influența alcoolului la momentul accidentului.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și mecanismului producerii tragicului eveniment rutier”, a informat IPJ Teleorman.

 

 

ADVERTISEMENT