News

Accident de muncă terifiant în Cluj: brațul unui muncitor, smuls de o bandă de producție

Un grav accident de muncă a avut loc în județul Cluj. La Dej, brațul unui muncitor a fost smuls de o bandă de producție.
08.08.2023 | 16:26
Accident de munca terifiant in Cluj bratul unui muncitor smuls de o banda de productie
Cumplit accident de muncă în județul Cluj: persoană cu brațul smuls, la Dej. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un muncitor din județul Cluj trece prin clipe teribile. Acesta a rămas fără un braț după un accident de muncă petrecut în municipiul Dej. Brațul i-a fost smuls de o bandă de producție.

Cumplit accident de muncă în județul Cluj: persoană cu brațul smuls, la Dej

Din primele informații, acest grav eveniment a avut loc în cursul zilei de marți, 8 august, pe o stradă din municipiul Dej. Un bărbat a rămas fără un braț după ce a fost smuls de o bandă de producție.

ADVERTISEMENT

Victima este un bărbat de circa 50 de ani. Anunțul acestui grav accident de muncă a fost făcut de ISU Cluj. ”Braț smuls de o bandă de producție, str. Bistriței din municipiul Dej”, au informat pompierii pe pagina de Twitter.

Imediat, la fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Dej. Aceștia i-au acordat primul ajutor calificat unui bărbatului care suferit acest accident de muncă deosebit de grav.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ISU Cluj a transmis că victima a fost preluată de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Se pare că bărbatul era conștient la momentul preluării sale.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 50 de ani care a suferit o leziune gravă la nivelul unui membru superior.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, victima era conștientă și a fost preluată de echipajul SAJ în vederea transportului de urgență la spital”, a transmis ISU Cluj, într-un comunicat citat de MonitorulCj.

Accident similar produs și în Arad, în urmă cu mai puțin de un an

În urmă cu mai puțin de un an, în septembrie 2022, un accident de muncă similar celui din Cluj a avut loc și în Arad. La acea dată, un bărbat de 37 de ani a rămas fără un braţ. S-a întâmplat după ce mâna i-a fost smulsă de o presă de rulare la o fabrică din localitatea Curtici.

ADVERTISEMENT

Salvatorii de la SMURD i-au acordat tânărului primul ajutor medical oprindu-i hemoragia. Din fericire, aceștia i-au recuperat brațul. ”Elicopterul SMURD, un echipaj medical SMURD şi un echipaj cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad, au intervenit, pe 26.09.2022, în jurul orei 13:00, în cazul producerii unui accident de muncă la o societate comercială din zona industrială Curtici.

La sosirea echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 37 de ani avea membrul superior prins într-o presă de rulare, smuls din corp de la nivelul umărului”, transmitea atunci ISU Arad.

ADVERTISEMENT