News

Accident grav în județul Argeș. Șapte persoane au ajuns la spital după impactul dintre două mașini

Un accident grav s-a produs duminică la intrarea în municipiul Pitești. Șapte persoane au fost rănite după ce două mașini au intrat în coliziune. Toate victimele au ajuns la Spitalul Județean Argeș.
20.02.2022 | 20:49
Accident grav in judetul Arges Sapte persoane au ajuns la spital dupa impactul dintre doua masini
Accident cu șapte răniți în județul Argeș. Impact violent între două autoturisme. Sursa foto: ISU Argeș
ADVERTISEMENT

Șapte persoane au fost rănite, duminică după amiază, într-un accident rutier produs în municipiul Piteşti, Argeș.

Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar unul dintre ele s-a răsturnat. Patru dintre victime sunt cetățeni din Turcia.

ADVERTISEMENT

Accident cu șapte răniți în județul Argeș. Impact violent între două autoturisme

Din primele verificări ale polițiștilor rezultă că impactul a avut loc între un autoturism care a virat la stânga şi altul care circula din sens opus.

Cei doi şoferi au fost răniţi în accident. De asemenea, alte cinci persoane, care erau în cele două autoturisme, au suferit contuzii şi traumatisme.

ADVERTISEMENT

Printre victime se numără şi patru bărbaţi de naţionalitate turcă, cu vârste cuprinse între 32 şi 46 de ani, care erau pasageri în cel de-al doilea autoturism implicat.

”Din verificările preliminare efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, care conducea un autoturism Audi pe DN 65 B, din direcţia autostrăzii A1 către Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în momentul efectuării virajului la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Duster, condus din sens opus, de un bărbat de 36 de ani, din Piteşti.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ca urmare a impactului, Dusterul s-a răsturnat. În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniţi.

De asemenea, alte cinci persoane, pasageri în cele doua autoturisme, au suferit contuzii şi traumatisme, după cum urmează: femeie de 54 de ani, din Bujoreni, Vâlcea, pasageră în primul autoturism; patru bărbaţi, de naţionalitate turcă, cu vârste cuprinse între 32 şi 46 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism”, anunță IPJ Argeș, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Toate cele șapte victime au ajuns la Spitalul Județean Argeș

În urma evenimentului rutier grav de duminică, toate persoanele rănite au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În ceea ce-i privește pe cei doi șoferi, aceștia au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. Poliția a deschis un dosar penal după accident pentru a afla cu exactitate împrejurările în care a avut loc impactul.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au mai declarat pentru sursa citată reprezentanţii Poliţiei Argeş.

ADVERTISEMENT
Tags: