News

O șoferiță a rănit un polițist care dirija traficul în centrul Capitalei. Omul legii a fost spitalizat

Un polițist de la Brigada Rutieră a fost acroșat de o mașină, într-o o intersecție din centrul Capitalei. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale.
13.02.2024 | 19:02
O soferita a ranit un politist care dirija traficul in centrul Capitalei Omul legii a fost spitalizat
Incident rutier grav la intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu din București. Un polițist a care dirija traficul fost acroșat de o șoferiță. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un polițist care dirija traficul din centrul Capitalei a fost acroșat de o mașină. Autoturismul era condus de o șoferiță, iar bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare și a fost transportat la cea mai apropiată unitate medicală.

Polițist rutier, acroșat de o șoferiță

Incidentul s-a produs marţi, 13 februarie în jurul orei 16:30, la intersecţia dintre Bulevardul Nicolae Bălcescu și strada Dem I. Dobrescu din București. Membrul Brigăzii Rutiere din Capitală, desfășura atribuţiile sale de serviciu, asigurând fluidizarea traficului rutier, când a fost acroșat de o mașină condusă de o femeie de 54 de ani.

ADVERTISEMENT

Brigada Rutieră a Capitalei a confirmat evenimentul şi a raportat că poliţistul a suferit răni în urma impactului și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Atât conducătoarea autovehiculului cât și poliţistul rutier au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, indicând că nu aveau alcool în corp.

ADVERTISEMENT

„La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 16.30, la intersecţia dintre Bd. Nicolae Bălcescu şi  str. Dem I. Dobrescu s-a produs un accident de circulaţie. Un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fluidizând traficul rutier, a fost acroşat de un autovehicul condus de către o femeie în vârstă de 54 de ani”, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

Investigație a poliției pentru stabilirea vinovatului

Poliţia a demarat o investigaţie pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc acest accident de circulaţie. De asemenea, un dosar de cercetare penală a fost întocmit sub aspectul unei infracţiuni de vătămare corporală din culpă, iar autorităţile continuă cercetările pentru a determina cu precizie cauzele și condițiile care au condus la producerea incidentului.

ADVERTISEMENT

Pentru finalizarea anchetei este esențial să se identifice toate elementele care au contribuit la acest accident, pentru a lua măsurile corespunzătoare și pentru a se preveni astfel de evenimente în viitor.

Anul trecut în luna mai, la Alba Iulia, un incident similar a avut loc. Un poliţist care dirija traficul a fost rănit într-o intersecţie din municipiul Alba Iulia de o maşină condusă de o femeie de 62 de ani.

ADVERTISEMENT

Din fericire, la acest incident, poliţistul a suferit doar leziuni uşoare la unul dintre braţe şi a primit îngrijiri medicale. Și atunci conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, dar nu era sub influenţa alcoolului, iar colegii polițistului au deschis o anchetă pentru a stabili  împrejurările accidentului.

ADVERTISEMENT