News

Accident grav la Mănăstirea Cernica. Un Matiz a intrat în plin într-un grup de credincioși

Un accident neobișnuit a avut loc în incinta Mănăstirii Cernica din Ilfov, acolo unde un autoturism a lovit în plin un grup de credincioși. Una dintre victime a decedat.
10.07.2022 | 17:17
Accident grav la Manastirea Cernica Un Matiz a intrat in plin intrun grup de credinciosi
Un șofer începător a provocat un accident mortal la Mănăstirea Cernica de lângă București / Captură foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Liniștea Mănăstirii Cernica a fost tulburată, duminică, de un incident violent și neașteptat, care a dus la moartea unei persoane și rănirea altor două.

Volanul mașinii s-ar fi blocat iar șoferul nu l-a mai putut controla

Șoferul unui autoturism marca Daewoo Matiz a pierdut controlul volanului și a lovit un grup de credincioși.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații de la fața locului, șoferul a reclamat faptul că volanul i s-a blocat și nu a mai putut schimba direcția mașinii, care, în final, a ajuns într-un șanț.

Șoferul nu avea experiență și își luase permis de conducere abia în luna ianuarie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Polițiștii nu știu dacă accidentul s-a produs pe un drum public

Un echipaj de poliție din orașul Pantelimon s-a deplasat de urgență, ca urmare a unui apel la 112 și a constatat că o persoană a decedat și alte două au fost rănite. Acestea au primit îngrijiri la fața locului.

Polițiștii trebuie să afle acum locul exact în care s-a produs accidentul și să determine facă acesta a avut loc pe un drum public sau în interiorul unei proprietăți private. În funcție de concluzie, vor putea lua măsurile legale care se impun, arată Mediafax.

ADVERTISEMENT

IPJ Ilfov: ”Șoferul nu a consumat băuturi alcoolice”

„Astăzi, 10 iulie a.c., în jurul orei 14:38, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica, un autoturism a lovit mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Pantelimon, pentru efectuarea de cercetări și investigații.

ADVERTISEMENT

Din impact a rezultat rănirea a 3 persoane din care pentru una s-a declarat decesul, iar pentru alte 2 persoane se acordă îngrijiri de specialitate de către echipajele medicale sosite la fața locului.

În cauză, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

La acest moment, polițiștii rutieri efectuează verificări și cu privire la stabilirea certă a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, așa cum este definit de prevederile OUG 195/2002 și a Regulamentului de aplicare a acestei ordonanțe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT