News

Accident horror în SUA. Cel puțin 15 morți într-o mașină cu opt locuri. Video

02.03.2021 | 23:14
Accident horror in SUA Cel putin 15 morti intro masina cu opt locuri Video
ADVERTISEMENT

Accident oribil în SUA. Au murit cel puțin 15 persoane aflate într-un SUV cu 8 locuri. Tragedia s-a petrecut în sudul Californiei unde un autovehicul a fost izbit de un camion. În SUV se aflau 27 de persoane.

“Credem că erau 27 de pasageri în vehiculul SUV care a lovit o semiremorcă plină de pietris”, a declarat Judy Cruz, șefa Camerei de Gardă de la El Centro Regional Medical Center, de lângă granița mexicană, potrivit ziare.com

ADVERTISEMENT

14 persoane au murit pe loc și o alta la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Accident oribil în SUA. Într-o mașină cu 8 locuri erau 27 de pasageri

 

Accidentul s-a produs în momentul în care SUV-ul a fost lovit de camionul încărcat cu pietriș, într-o intersecție în Imperial County, în sudul Californiei.

Tragedia a avut loc aproape de granița cu Mexic. 14 persoane au murit pe loc, a transmis Judy Cruz, șefa Camerei de Gardă de la El Centro Regional Medical Center. Cei care au supraviețuit sunt tratați la două spitale din zonă.

ADVERTISEMENT

Cauza accidentului este investigată. Din primele informații oferite de un ofițer de la Poliția Autostrăzilor din California se pare că SUV-ul a traversat o intersecție, ieșind direct în calea camionului.

Șoferița care a ucis două tinere a fost eliberată marți, 2 martie

După ce și-a petrecut noaptea în spatele gratiilor, șoferița care a strivit cu mașina o fetiţă și o tânără de 21 de ani a fost eliberată marți, 2 martie de Judecătoria Sectorului 2, care a respins propunerea de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Femeia va fi cercetată sub control judiciar pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Tags: