News

Accident înfiorător în județul Vrancea. Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 ani și 19 ani au murit

Trei tineri au murit în județul Vrancea, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac
21.08.2021 | 09:41
Accident infiorator in judetul Vrancea Trei tineri cu varste cuprinse intre 14 ani si 19 ani au murit
Accident înfiorător în județul Vracea. Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 ani și 19 ani au murit
ADVERTISEMENT

Tragedie cuplită în comuna Bogheşti din judeţul Vrancea. Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 ani și 19 ani au decedat după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac și apoi s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3:20. Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în afara satului Plăcințeni, comuna Boghești, o mașină a intrat într-un copac.

ADVERTISEMENT

În urma impactului violent au murit șoferul, un tânăr de 19 ani, și doi pasageri, o adolescentă de 14 ani și un băiat de 18 ani. În mașină se mai afla o persoană, conform Antena3.

Accident în județul Vrancea. Trei tineri au murit. O altă pasageră a fost dusă la spital

Foto: ziaruldevrancea

Tragedia s-a petrecut în toiul nopții. Polițiștii de la Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel  112 în jurul orei 3:25.

ADVERTISEMENT

Un autoturism a părăsit șoseaua, a intrat în coliziune cu un copac și apoi s-a răsturnat. În urma tragediei, trei tineri au murit.  O altă pasageră a fost preluată de ambulanță și transportată la spital.

“În cursul nopții, ora 03.25, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel  112 despre faptul că în afara comunei Boghești, sat Plăcințeni- un autoturism a intrat în coliziune cu un copac.

ADVERTISEMENT

Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 3.20, un autoturism a părăsit partea carosibilă, a intrat în coliziune cu un copac apoi s-a răsturnat.

Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani și a doi pasageri, o tânără de 14 ani, respectiv un tânăr de 18 ani. O altă pasageră a fost preluată de ambulanță, conștientă”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea, conform

ADVERTISEMENT

Un accident similar s-a petrecut la Suceava, în urma cu doar câteva zile. Luni, 16 august, doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat.

Tragedia s-a petrecut în zona localității Dumbrava, din comuna Cornu Luncii, spre Horodniceni. Una dintre victime a murit pe loc. În mașină se aflau 5 persoane.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani au fost preluați de ambulanțe.

ADVERTISEMENT