News

Accident mortal la granița județelor Neamț și Iași. Trei persoane au decedat

Impactul s-a produs între o motocicletă și o bicicletă, rezultând decesul celor trei victime și blocarea traficului pe ambele sensuri de mers.
22.07.2023 | 21:08
Accident mortal la granita judetelor Neamt si Iasi Trei persoane au decedat
Trei persoane decedate în urma unui grav accident rutier la granița cu județul Iași. Foto: Colaj Fanatik/ISU Neamț.
ADVERTISEMENT

În această seară, un teribil accident rutier a avut loc pe DN2-E85, în afara localității Gherăieștii Noi, la granița cu județul Iași, soldându-se cu trei victime decedate. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 19 și a implicat o motocicletă și o bicicletă.

Trei persoane au decedat

La scurt timp după impact, autoritățile au fost alertate, iar mai multe echipaje de pompieri și Serviciul de Ambulanță, inclusiv un elicopter SMURD, s-au deplasat la locul tragediei pentru a acorda asistență.

ADVERTISEMENT

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că între o motocicletă pe care se aflau 2 persoane și o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul celor trei persoane.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”,  a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, citat de știri-neamț.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, echipajele de intervenție au constatat că o persoană a decedat pe loc, în timp ce pentru celelalte două victime au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, acestea nu au răspuns la manevrele de resuscitare și au fost declarate decedate.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul accident rutier, dar din primele cercetări se pare că o coliziune s-a produs între motocicletă și bicicletă, însă detalii precise urmează să fie stabilite.

ADVERTISEMENT

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers

Victimele accidentului au fost identificate ca fiind o femeie de 58 de ani, originară din județul Iași, și un cuplu de soți din localitatea Gherăești. Cauzele accidentului rămân subiectul investigațiilor în curs.

În urma evenimentului rutier grav, traficul în zonă a fost complet blocat pe ambele sensuri de mers, pentru ca autoritățile să poată interveni în siguranță și să investigheze cazul.

ADVERTISEMENT

Tragedia de pe DN2-E85 a șocat comunitatea locală și a adus durere și tristețe în rândul familiilor victimelor. Toate detaliile legate de accident urmează să fie comunicate publicului pe măsură ce ancheta avansează și se obțin informații suplimentare.

 

ADVERTISEMENT