News

Accident grav în Neamț. Două femei au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit violent

Un accident grav a avut loc, miercuri, la ieșire din municipiul Piatra Neamț. Două femei au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit violent.
11.04.2024 | 11:41
Accident grav in Neamt Doua femei au fost ranite dupa ce trei masini sau ciocnit violent
Două femei, de 49 ani şi 18 ani, rănite în urma impactului Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu trece o zi fără ca pe șoselele din România să nu aibă loc un accident grav în urma căruia cel puțin o persoană să nu ajungă la spital.

Două femei, de 49 ani şi 18 ani, rănite în urma impactului

Un accident grav a avut loc, miercuri, 10 aprilie, pe DN 15D la ieșirea din municipiul Piatra Neamț, după ce trei mașini s-au ciocnit violent.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, o tânără de 18 ani și o femeie de 49 de ani, au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La scurt timp de la producerea incidentului, la fața locului au ajuns două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ şi un echipaj cu o ambulanţă SAJ.

ADVERTISEMENT

Cele două victime au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ care le-au acordat primul ajutor, iar ulterior le-au transportat de urgență la UPU Piatra-Neamţ.

Potrivit polițiștilor din Neamț, în cele trei mașini implicate în accident se aflau nouă persoane, iar cele două femei rănite erau pasagere.

ADVERTISEMENT

“În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani, conducea un autoturism din direcţia Piatra-Neamţ spre Girov ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 36 de ani, ce se deplasa în faţa sa.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 53 de ani, ce se deplasa în faţa sa, rezultând rănirea a două pasagere din primul autoturism, cu vârste de 18, respectiv 49 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

ADVERTISEMENT

Conform procedurii, toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În acest caz, poliţiştii din Neamț au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească cum s-a produs incidentul.

ADVERTISEMENT