Life

Accident nefericit pentru Viviana Sposub. Ce a pățit prezentatoarea de la Dimineața cu noi

Viviana Sposub a mărturisit că este marcată de o experiență neplăcută. Fosta finalistă de la Bravo, ai stil! Celebrities a povestit ce i s-a întâmplat.
09.04.2022 | 22:18
Accident nefericit pentru Viviana Sposub Ce a patit prezentatoarea de la Dimineata cu noi
Viviana Sposub, marcată de o experiență neplăcută. Ce lecție a învățat prezentatoarea . Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a show-ului Ferma, de la Pro TV, a suferit un accident nefericit în anul majoratului. Vedeta a dezvăluit că era plecată într-o vacanță alături de gașca de prieteni când a avut loc evenimentul neplăcut.

Viviana Sposub, marcată de o experiență neplăcută. Ce lecție a învățat prezentatoarea

Viviana Sposub a trecut printr-un moment de cumpănă la vârsta de 18 ani, când ATV-ul cu care se deplasa s-a răsturnat. Atunci frumoasa șatenă a realizat câteva lucruri importante și a văzut cât de fragilă este existența fiecăruia dintre noi.

ADVERTISEMENT

„Am avut un moment de cumpănă la 18 ani… un accident de ATV care m-a făcut să realizez cât de fragilă este viața și cât de mult trebuie prețuită fiecare secundă.

Nu îmi place să vorbesc despre acea perioadă, însă știu că Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv. Iar eu sper din suflet că mi-am învățat lecția!”, a declarat Viviana Sposub pentru kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub, un copil cuminte și silitor

Prezentatoarea matinalului Dimineața cu noi nu s-a lăsat afectată foarte tare de acest accident nefericit, dar spune că a învățat o lecție foarte importantă. Vedeta a continuat să muncească pentru visele sale și a avut note excelente la școală.

Frumoasa șatenă a terminat Liceul de Arte ca șefă de promoție, iar examenul de bacalaureat a fost promovat cu aproape 10. Iubita lui George Burcea învățat foarte bine și mereu a fost un copil cuminte și ascultător.

ADVERTISEMENT

„Am fost și sunt cel mai cuminte copil. Ai mei îmi povestesc mereu că atunci când eram mică, eram un copil extrem de ascultător. Unde mă puneau, acolo stăteam ore întregi și aveau încredere că nu fac nicio boacănă. 

Având în vedere diferența de 8 ani dintre noi, Bianca a fost un model pentru mine atunci când eram mică. A contribuit extrem de mult la formarea mea și între noi există o conexiune specială.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte cu drag cum ne tachinam când eram foarte mici. Ba ne certam și ne băteam (din motive puerile, evident), ba eram cele mai bune prietene și deveneam inseparabile”, a completat Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT