News

Accident teribil în Târgu Mureș. Impact între două autoutilitare, tânăr de 35 de ani decedat

Un accident rutier extrem de grav a avut loc în Târgu Mureș, acolo unde două autoutilitare au intrat în coliziune. Un tânăr de 35 de ani a murit.
14.02.2024 | 16:23
Accident teribil in Targu Mures Impact intre doua autoutilitare tanar de 35 de ani decedat
Grav accident în Târgu Mureș: coliziune între două autoutilitare. Un tânăr de 35 de ani a murit. Sursa foto: InfoTraficRomania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imagini teribile surprinse miercuri, 14 februarie, pe o stradă din Târgu Mureș, acolo unde a avut loc un accident extrem de grav. în Târgu Mureș. Două autoutilitare au intrat în coliziune.

Grav accident în Târgu Mureș: coliziune între două autoutilitare. Un tânăr de 35 de ani a murit

Evenimentul rutier din centrul țării a avut loc în jurul orei 13.30. Atunci, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit în municipiul reședință de județ, după ce o autoutilitară și un autocamion s-au ciocnit violent pe Calea Sighișoarei.

ADVERTISEMENT

Dată fiind gravitatea accidentului, la locul intervenției au mai fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD.

Din primele informații, se pare că șoferul unei autoutilitare, un bărbat de 35 de ani, din Târgu Mureș, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite prin cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de mers.

ADVERTISEMENT

Aici, vehiculul său a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară. La volanul acesteia se afla un bărbat de 32 de ani, din municipiul Reghin. Mașina acestuia din urmă, în încercarea de evitare a impactului, a ajuns în șanțul de pe marginea șoselei.

Din păcate, accidentul s-a dovedit a fi fatal pentru șoferul de 35 de ani. Acesta a decedat la fața locului. În ceea ce-l privește pe celălalt conducător auto, el a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, notează centrul InfoTrafic.

ADVERTISEMENT

Comunicatul IPJ Mureș

”Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Târgu Mureș, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite prin cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Reghin.

Aceasta din urmă, în baza unei posibile manevre de evitare, a pătruns în șanțul de pe marginea părții carosabile. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani, celălalt conducător auto fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul. Zeci de minute, circulația în zona accidentului a fost blocată pe ambele sensuri.

ADVERTISEMENT