News

Accident cu doi morți în Constanța. Un autoturism a intrat sub un TIR pe DN 2A

Un accident cumplit de circulație s-a produs pe DN 21 între localitățile Mihail Kogălniceanu și Constanța, astfel că două persoane și-au pierdut viața într-un mod cumplit.
06.02.2024 | 23:44
Accident cu doi morti in Constanta Un autoturism a intrat sub un TIR pe DN 2A
Accident cu doi morți în Constanța. Un autoturism a intrat sub un TIR pe DN 2A
ADVERTISEMENT

Conform reprezentanților SAJ Constanța, la fața locului au ajuns două echipaje Saj B2, precum și un echipaj SMURD C și SMURD B. Potrivit martorilor, accidentul a fost produs de șoferului unui autoturism care a intrat cu mare viteză sub un TIR, care circula regulamentar. Doi bărbați și-au pierdut viața.

Accident cu doi morți în Constanța. Un autoturism a intrat sub un TIR pe DN 2A

Potrivit Ziua de Constanța, cele două persoane decedate se aflau în mașina mică. ”Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, la un accident rutier produs la ieşirea din Mihail Kogălniceanu spre Constanţa. La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD”, au transmis reprezentanții ISU.

ADVERTISEMENT

Accidentul a fost semnalat și pe centrul INFOTRAFIC al Inspectoratul General al Poliției Române. ”Pe DN 2A, la kilometrul 121, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma impactului a rezultat decesul a 2 persoane din autoturism. Circulația rutieră este restricționată pe ambele benzi ale sensului de mers Mihail Kogălniceanu către Ovidiu”, se arată pe INFOTRAFIC.

Polițiștii trebuie să afle acum cum s-a produs accidentul, însă din imagini se poate observa cum autoturismul a intrat sub TIR, în partea din spate a camionului. Momentan nu se știe dacă șoferul TIR-ului a frânat brusc sau dacă șoferul autoturismului a circulat cu viteză excesivă și a intrat sub camion, în mers.

ADVERTISEMENT

”La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un tir.

Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața într-un accident în Constanța

În urma accidentului rutier au decedat doi bărbați aflați în autoturism. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare. Traficul rutier este blocat pe sensul de mers către municipiul Constanța”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. În urmă cu 48 de ore, un alt accident teribil șoca opinia publică din Constanța.

ADVERTISEMENT

În acest caz era vorba despre un tânăr de 23 de ani care a intrat cu mare viteză într-o intersecție, după ce a pierdut controlul autoturismului. Șoferul a murit după ce a intrat cu mașina în amenajarea rutieră din sensul giratoriu, impactul fiind extrem de violent. ”Duminică, în jurul orei 6.00, poliţiştii au fost sesizaţi că în municipiul Constanţa, la intersecţia dintre bulevardul Aurel Vlaicu şi strada Nicolae Filimon, s-a produs un accident rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Conform Observatornews.ro, tânărul se urcase beat la volan, lucru confirmat de prietenii săi. ”I-am spus să lase maşina, că o ia mâine, că vine cu noi, nu e problemă, să lase maşina acolo. N-a vrut să asculte. Da, băuse, vă daţi seama că la club. Inconştienţă din punctul meu de vedere. Toţi bem, toţi ne distrăm, dar până la un anumit punct. Nu există greşeli din astea”, a povestit Alex, un apropiat al victimei.

ADVERTISEMENT

Potrivit martorilor, tânărul, care avea permis de conducere de doar doi ani, a intrat cu mare viteză în sensul giratoriu, după care s-a răsturnat. Pentru că nu purta centură de siguranță a fost proiectat prin trapa mașinii, astfel că moartea a fost rapidă. Ajunși la fața locului, salvatorii nu au putut decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT