News

Accident tragic în Arad. O femeie și un bărbat, spulberați de o mașină, lângă un cimitir

Un tragic accident rutier a avut loc, luni, în Arad, acolo unde o femeie și un bărbat au fost spulberați de o mașină, lângă un cimitir.
30.10.2023 | 14:44
Accident tragic in Arad O femeie si un barbat spulberati de o masina langa un cimitir
Tragedie rutieră în Arad: o femeie și un bărbat, spulberați de o mașină, lângă un cimitir. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un tragic accident rutier a avut loc în prima parte a zilei, lângă un cimitir din municipiul Arad, acolo unde o femeie și un bărbat au fost spulberați de o mașină.

Grav accident în Arad: o femeie și un bărbat, spulberați de o mașină, lângă un cimitir

Din primele informații, evenimentul rutier a fost consemnat în jurul orei 10:10, pe Calea Zimandului, la ieșirea din cartierul Grădiște. Aici, două persoane, o femeie și un bărbat, au fost lovite de un autoturism în timp ce traversau strada.

ADVERTISEMENT

În momentul apelului la 112, ambele victime erau în stare de inconștiență. În scurt timp, la locul accidentului au ajuns un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă Arad și un echipaj medical de urgență al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad.

La fața locului, medicii au aplicat rapid manevrele de resuscitare în cazul femeii, a cărei stare era una critică. Din păcate, în ciuda eforturilor, victima nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT

Serviciul de Ambulanță Județean Arad a emis un comunicat în care a precizat că femeia lovită de mașină a murit. În ceea ce o privește pe cealaltă victimă, un bărbat de 67 de ani, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Acesta are o plagă parietală dreaptă, traumatism toraco-abdominal și traumatism la membrele inferioare.

Bărbatul a fost transportat la spital de către echipajul medical SAJ, fiind conștient, prezentând multiple traumatisme”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

ADVERTISEMENT

Șoferul care a produs accidentul, testat cu aparatul alcooltest

Poliția anunță că cercetările în acest caz sunt continuate pentru a se stabili cauzele și împrejurărilor producerii accidentului. Deocamdată, se știe că șoferul nu era băut, rezultatul testării cu aparatul alcooltest fiind negativ.

”La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 10.12, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 44 de ani, din Livada, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareș, a accidentat doi pietoni, o femeie și un bărbat.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, femeia și-a pierdut viața, iar bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad, citat de Aradon.

ADVERTISEMENT