News

Accident grav în Timiș: un mort și trei răniți, printre care un copil de un an

Un accident rutier grav a avut loc, joi după-amiază, în județul Timiș. Evenimentul s-a soldat cu un mort și trei răniți, printre care un copil de un an.
12.10.2023 | 23:22
Accident grav in Timis un mort si trei raniti printre care un copil de un an
Accident mortal în Timiș: o femeie de 37 de ani a decedat cu un copil lângă ea. Sursa foto: Vocea Timișului / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou accident tragic a avut loc pe șoselele din România, de această dată în județul Timiș. Două mașini au intrat în coliziune, iar bilanțul a fost unul crunt: un mort și trei răniți.

Accident mortal în Timiș: o femeie de 37 de ani a decedat cu un copil lângă ea

Evenimentul dramatic a avut loc joi după-amiază, în Chișoda. O femeie de 37 de ani a lovit, într-o intersecție, o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani, care avea prioritate. Șoferița era însoțită de un copil de doar un anișor, iar tânărul, de un bărbat de 48 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, cel mai mult a avut de suferit chiar șoferița vinovată de accident. Aceasta a a fost scoasă din mașină inconștientă, cu mijloacele de descarcerare, iar SMURD-ul a dus-o la spital.

Din păcate, din cauza leziunilor extrem de grave, tânăra a murit la spital. Și bebelușul a fost dus la unitatea sanitară pentru investigații, iar bărbații au fost duși și ei la control, cu politraumatisme minore. Toți trei sunt în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Joi, la ora 17:24 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe strada Primăverii, în localitatea Chișoda. A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și trimiși la locul evenimentului 11 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD cu medic.

La locul evenimentului au fost alocate două ambulanțe SAJ. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme cu patru persoane participante, dintre care, trei adulți și un minor.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, o persoană de sex feminin a rămas încarcerată. Victima a fost extrasă și predată ambulanței SMURD în stare de inconștiență. Cei doi adulți sunt transportați la spital, prezentând politraumatisme minore“, a transmis ISU Banat, conform Buletin de Timișoara.

Precizările IPJ Timiș

Poliția l-a testat pe șoferul mai tânăr cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. În urma tragediei, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

”La data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 17:24, pe strada Oltului, din localitatea Chișoda, a avut loc un accident rutier soldat cu 4 victime. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că o femeie, în vârsta de 37 de ani, ar fi condus un autoturism, pe strada Oltului, din localitatea Chișoda, iar la intersecția cu strada Primăverii, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani.

În urma impactului, au rezultat 4 victime, respectiv femeia de 37 de ani și pasagerul acesteia, un minor, în vârstă de 1 an, precum și conducătorul autoturismului, în vârstă de 20 de ani și pasagerul acestuia, un bărbat de 48 de ani. Cele 4 persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis și IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT