ADVERTISEMENT
Life

Accidente cumplite la Survivor România 2021. A fost nevoie de internarea unor concurenți

Autor: Alexa Serdan | 17.01.2021 | 12:37
Accidente cumplite la Survivor România 2021. A fost nevoie de internarea unor concurenți
Accidente cumplite la Survivor România 2021. A fost nevoie de internarea unor concurenți. Sursa foto: captură video Kanal D

Survivor România 2021 devine o competiție aprigă pe zi ce trece, lucru care duce la accidentări cumplite pe teren. Jocul de imunitate de sâmbătă, 16 ianuarie, nu a fost lipsit de astfel de incidente, iar unii concurenți au avut nevoie de intervenția medicilor. 

ADVERTISEMENT

Echipa Războinicilor a fost cea care a avut cel mai mult de suferit. Doi dintre participanții din Republica Dominicană s-au lovit serios și au fost scoși de pe teren chiar în timpul probei pentru imunitate. Din păcate, aceștia nu au mai putut continua și au fost transferați la spital.

Starlin și Lucian au dat tot totul pe teren și au riscat propria sănătate, însă în cele din urmă echipa lor a fost nevoită să continue competiția în 9. Chiar și așa Războinicii au câștigat imunitatea, demonstrând că sunt extrem de competitivi.

Accidente pe bandă rulantă la Survivor România 2021. Echipa Războinicilor, afectată

„Mă simt OK, în putere, o durere care a fost foarte nasol. Ideea că i-am lăsat pe colegii mei aici a fost mai dureroasă pentru mine. Eu sunt foarte competitiv, dau tot în ring.

ADVERTISEMENT

Sper că în câteva zile, o săptămână, sunt din nou pe teren. Când am aflat că avem imunitatea, am plâns. Cea mai mare bucurie din ultima perioadă”, a declarat Starlin care s-a ales cu un umăr bandajat din cauza unei lovituri puternice.

Starlin, accidentare Survivor România 2021
Starlin din echipa Războinicilor a fost scos de pe teren după o lovitură la umăr. Sursa foto: captură video Kanal D

Lucian a lipsit de la consiliul de eliminare, prezentatorul Daniel Pavel precizând că tânărul mai are nevoie de îngrijiri medicale suplimentare. Războinicul s-a accidentat la piciorul drept și a rămas internat la spital, unde doctorii se asigură că nu are ligamentele rupte.

„Lucian nu s-a alăturat încă echipei Războinicilor pentru că a necesitat îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat moderatorul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Traseul dificil a jucat feste și altor participanți din Republica Dominicană, forța și determinarea fiind calitățile care au fost testate. Cedările fizice ar putea fi puse și pe seama emoțiilor, însă numai cei mai buni câștigă competiția sportivă Survivor România 2021.

Rămâne de văzut care sunt probele pe care trebuie să le treacă mai departe participanții pentru că lupta devine din ce în ce mai strânsă. Duminică seara, 17 ianuarie 2021, telespectatorii află cine este eliminat, Sorin fiind propus de 3 persoane din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!