Life

Roxana Vancea și-a retras fiul de la grădinița privată. L-a încris la una de stat. Care este motivul

Din ce motiv Roxana Vancea și-a retras fiul de la grădinița privată și l-a înscris la una de stat. Ce a nemulțumit-o pe antrenoarea de fitness?
25.04.2024 | 19:50
Roxana Vancea sia retras fiul de la gradinita privata La incris la una de stat Care este motivul
Roxana Vancea și-a mutat fiul cel mare la o grădiniță de stat. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea și-a retras fiul de la grădinița privată. L-a încris la una de stat, după ce a nemulțumit-o un aspect. Antrenoarea de fitness se declară în prezent încântată de decizia pe care a luat-o în privința educației copilului.

Cum explică Roxana Vancea retragerea fiului de la grădinița privată și mutarea la una de stat

Roxana Vancea are doi copii alături de soțul ei, Dragoș Paiu. Un fiu pe nume Milan, dintr-o relație anterioară a partenerului, și încă un fiu al lor, biologic, pe nume Zian, care are un an și jumătate. Cel mare este deja la grădiniță și a învățat o perioadă la privat.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de fitness a observat că Milan nu învăța mare lucru, având în vedere că se spune despre învățământul la privat că este mai util. De asemenea, i-au displăcut anumite lipsuri din cele necesare dotării grădinițelor care se plătesc.

”La ultima grădiniță la care am fost nu eram mega încântați de tot ce se întâmplat și el a fost la mai multe grădinițe inițial, toate private pentru că nu avea nici vârsta la care să îl înscriem la stat, după care am optat tot pentru o grădiniță privată în ideea în care vedem tot timpul ce se întâmplă și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Dar, nu vedeam niciodată ce se întâmplă că ba nu mergeau camerele și până la urmă am zis să încercăm și la stat”, a spus Roxana Vancea la Antena Stars, scrie Spynews.

Roxana Vancea spune că fiul ei învață mai multe lucruri la grădinița de stat

În momentul de față, Milan este preșcolar la o grădiniță de stat, iar mama lui, Roxana, a observat că este schimbat total. Îi împărtășește o mulțime de lucruri noi, situație care a făcut-o să fie cu inima mai împăcată.

ADVERTISEMENT

”S-a schimbat total copilul pentru că înainte venea de la grădiniță și îl întrebam: „Ce ai făcut astăzi? Ce ai învățat astăzi?” și el: „Nu știu, nimic”. Nu zicea niciodată nimic și acum venea tot timpul și ne spunea o grămadă de chestii pe care le-a învățat, era mereu super încântat”, a mai mărturisit vedeta.

În luna martie, Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Conform postărilor de pe rețelele de socializare, au avut o nuntă de vis. Evenimentul a avut loc la cinci ani de la cununia civilă, când și-au spus ”Da!” pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Cei doi fii ai cuplului, Milan și Zian, s-au asortat și au creat un cadru de poveste alături de părinții lor. Roxana Vancea spune că micuții se înțeleg de minune, chiar dacă sunt frați vitregi. Se comportă ca și când ar fi biologici.

Roxana Vancea a purtat două rochii la nuntă. Una foarte voluminoasă, cu trenă și fundă mare în partea din spate, cu care a intrat în biserică, iar o altă rochie cu crăpătură pe picior, pentru petrecre, în care a spus că s-a simțit excelent.

Nași de cununie pentru Roxana Vancea și partenerul de viață au fost deputata PSD și președinta Comisiei juridice, de disciplină și imunități din Camera Deputaților a României, Laura Vicol, și soțul acesteia, afaceristul Vladimir Ciorbă, considerat un magnat al imobilialelor din Mamaia.

ADVERTISEMENT