Life

Cățelușul cu blană verde care a devenit viral în toată lumea: „S-a născut cu noroc”

O cățelușă din rasa Golden Retriever a adus pe lume un pui verde de cățel. Stăpânii au fost uimiți atunci când culoarea nu s-a dus la spălat.
25.04.2024 | 19:07
Catelusul cu blana verde care a devenit viral in toata lumea Sa nascut cu noroc
O cățelușă a născut un pui verde. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O cățelușă din rasa Golden Retriever a adus pe lume un cățeluș cu blana de culoarea verde lime. La început, stăpânii au crezut că este o pată care se va duce la spălat, dar au avut o adevărată surpriză după baie.

O cățelușă a adus pe lume un pui verde

O cățelușă din rasa Golden Retriever a adus pe lume un animal rar. Este vorba despre un pui cu blănița verde lime, despre care nimeni nu ar fi crezut că este real dacă imaginile cu el nu ar fi devenit virale pe internet.

ADVERTISEMENT

Stăpânii săi, care se ocupă de aproape două decenii de creșterea acestei rase, au filmat cățelușul, acum în vârstă de șase săptămâni, la scurt timp după naștere și au dezvăluit că au fost șocați de culoarea blăniței.

Puiul a fost între timp botezat. „Micuța Shamrock s-a născut cu noroc. Ea este un cățel rar a cărei blană albă a fost pătată în pântec cu biliverdină”, a explicat stăpâna sa pe TikTok. 

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, bila din pântecul mamei a făcut ca acest pui să se nască cu blana verde. Deși, oamenii au fost convinși că după prima baie blana va reveni la culoarea naturală, acest lucru nu s-a întâmplat.

„Eu și soțul meu creștem pui de aproape 17 ani și nu am văzut niciodată așa ceva! Din cercetările noastre, credem că a fost pătată de la contactul cu biliverdină în uter. Este rar să se întâmple această colorare adâncă”, a povestit Carole Debruler în mediul online.

ADVERTISEMENT

Oamenii au fost fascinați

Cum nu se întâmplă zilnic să vezi un pui de cățel cu blana verde, un clip pe TikTok în care apare a ajuns la 8,1 milioane de aprecieri. De asemenea, peste 2000 de oameni au comentat.

pui verde cățel
O cățelușă a adus pe lume un pui verde.
Sursa foto: colaj Fanatik/ TikTok

 „Câine verde lime la un nivel cu totul nou”, „Clifford are un rival acum”,  „Cățeluș strălucitor”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care persoanele fascinate de Shamrock le-au lăsat pe internet.

ADVERTISEMENT

De atunci, însă, culoarea de pe blănița micuței cățelușe s-a șters, iar acum aceasta duce o viață cât se poate de normală alături de frații săi. Totuși, oamenii încă urmăresc plini de curiozitate ce se întâmplă cu ea.

ADVERTISEMENT