News

Accidente mortale marți seară în România. Doi oameni au murit în Prahova și Maramureș

Seară de marți cu accidente mortale pe șoselele din țară. În urma unor evenimente rutiere grave, doi oameni au murit în Prahova și Maramureș.
05.12.2023 | 22:41
Accidente mortale marti seara in Romania Doi oameni au murit in Prahova si Maramures
Doi oameni au decedat în Prahova și Maramureș, în două accidente mortale. Sursa foto: Facebook/Info Trafic 24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de marți, 5 decembrie, a adus mai multe evenimente rutiere grave pe șoselele din România. În urma unor accidente mortale, doi oameni și-au pierdut viața în județele Prahova și Maramureș.

Doi oameni au decedat în Prahova și Maramureș, în două accidente mortale

A fost o nouă zi neagră pe drumurile din țară. În localități din sudul și nordul țării, la orele serii, au avut loc accidente soldate cu persoane decedate sau rănite. În județul Prahova, un șofer și-a pierdut viața în orașul Breaza, cartierul Nistorești.

ADVERTISEMENT

Mașina pe care acesta o conducea a lovit un TIR cu remorcă aflat staționat pe marginea șoselei. În scurt timp, la locul impactului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Salvatorii au reușit să-l scoată dintre fiare pe conducătorul autoturismului. Încarcerat, acesta era în stare critică, fiind supus manevrelor de resuscitare. În mașina sa mai era o persoană. Conștientă, aceasta nu prezenta leziuni traumatice evidente.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru șoferul de 71 de ani, acesta a fost găsit în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. El a fost declarat decedat de către echipajele ISU.

În acest moment, nu s-a stabilit cum a intrat mașina în TIR-ul cu remorcă, staționat. Din această cauză, polițiștii derulează cercetări, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Eveniment rutier cumplit în Maramureș. Final teribil pentru un bărbat

Tot marți seara, un accident rutier mortal a avut în Maramureș, pe raza localității Oncești. O mașină a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un podeț de beton, după care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

În ciuda faptului că au ajuns rapid la locul coliziunii, medicii de pe Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul care a condus autoturismul. Acesta a fost pur și simplu decapitat în accident, notează site-ul vasiledale.ro.

ADVERTISEMENT

Pasagerul care îl însoțea a fost prins sub autoturism. Acesta a fost scos de echipajele de la descarcerare. La fața locului au fost mobilizate doua echipaje de pompieri două echipaje medicale SMURD și unul SAJ.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată