News

O mamă și fiica de doar 20 de ani, decedate într-un cumplit accident. Mașina lor, strivită de un TIR

Un cumplit accident rutier a avut loc în Mehedinți, acolo unde o mamă și fiica de doar 20 de ani au murit. Mașina lor a fost strivită de un TIR.
02.12.2023 | 18:35
O mama si fiica de doar 20 de ani decedate intrun cumplit accident Masina lor strivita de un TIR
Accident mortal în Mehedinți: două femei, mamă și fiică, decedate după ce mașina lor a fost strivită de un TIR. Sursa foto: ISU Mehedinți / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie rutieră a avut loc, sâmbătă, în România, de această dată în județul Mehedinți. Aici, o mamă și fiica de doar 20 de ani au murit într-un cumplit accident. Mașina în care se aflau a fost strivită de un TIR.

Accident mortal în Mehedinți: două femei, mamă și fiica, decedate după ce mașina lor a fost strivită de un TIR

A doua zi a lunii decembrie a fost una neagră pe șoselele din România. Mai mulți oameni și-au pierdut viața în accidente rutiere cumplite. La orele după-amiezii, un accident mortal s-a produs pe DN56 A, în localitatea Recea (comuna Punghina).

ADVERTISEMENT

În urma acestei drame, două femei (o mamă – 46 de ani și fiică – 20 de ani) au decedat pe loc. Se pare că accidentul s-a produs după ce șoferița (femeia de 46 de ani) a pierdut controlul volanului.

Imediat, autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un cap de pod. Ulterior a ricoșat pe contrasens, ajungând sub roțile unui TIR. În urma impactului, unul care a strivit mașina, tânăra de 20 de ani a fost decapitată.

ADVERTISEMENT

Trupul fetei a rămas încarcerat între fiarele ale autoturismului. Alertate, autoritățile au ajuns rapid la fața locului, cu echipaje mixte de salvatori: ISU și Ambulanță. Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru a le salva viața celor două persoane. Medicii au declarat decesul acestora.

În urma acestui accident, poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers. S-a așteptat sosirea Serviciului de Medicină Legală, pentru a ridica trupurile neînsuflețite de la locul tragediei.

ADVERTISEMENT

Tragedie rutieră și în Dâmbovița. Un tată și o fiică și-au pierdut viața într-un grav accident

Tot în cursul acestei după-amiezi, un alt accident grav cu urmări tragice s-a produs în localitatea Gheboieni din judeţul Dâmboviţa. În urma impactului dintre trei mașini au rezultat patru victime.

Din păcate, două persoane au decedat. E vorba de un tată şi fiica acestuia. Celelalte două victime au fost transportate la spital, cu diferite leziuni, precizează Centrul Infotrafic din IGPR.

ADVERTISEMENT

IPJ Dâmboviţa a anunţat că în accidentul rutier produs pe drumul naţional 72A au fost implicate trei autoturisme. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs impactul. Echipajele de salvare au găsit trei victime în zonă, dintre care două în stop cardio-respirator.

Este vorba despre un copil şi un adult care sunt inconștienți şi pentru care s-au făcut manevre de resuscitare. S-au dovedit a fi în zadar. O a patra victimă, un adult, a fost scoasă din autoturism. La fața locului a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT