News

Actorul care l-a interpretat pe Babe Ruth a murit la 78 de ani. Art LaFleur suferea de boala Parkinson

Actorul Art LaFleur, cunoscut pentru rolul din filmul „Tha Sandlot”, a murit la vârsta de 78 de ani, anunțul decesului fiind făcut de către soția sa, Shelley LaFleur.
21.11.2021 | 21:37
Actorul care la interpretat pe Babe Ruth a murit la 78 de ani Art LaFleur suferea de boala Parkinson
Art LaFleur împreună cu soția sa, Shelley/ Foto: Facebook - Shelley LaFleur
ADVERTISEMENT

Vârful carierei lui Art LaFleur l-a reprezentat filmul „The Sandlot”, în care a interpretat rolului lui Babe Ruth, socotit cel mai mare jucător de baseball din istoria acestui sport.

Decesul a survenit la capătul unui deceniu în care actorul s-a luptat cu o formă atipică a bolii Parkinson, informează CNN.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de către soția sa, Shelley, într-o postare în care a menționat cele mai cunoscute ale roluri ale lui Art LaFleur.

Pe lângă rolul Babe Ruth, LaFleur a mai jucat rolul Tooth Fairy în părțile doi și trei din seria „The Santa Clause” și Chick Gandil în „Field of Dreams”.

ADVERTISEMENT

A fost un om generos și altruist, ceea ce s-a reflectat asupra jocului său actoricesc, dar și mai important a fost ce a reprezentat pentru familie și prieteni”, a scris Shelley La Fleur pe Facebook.

Pe lângă rolurile din filme, Art LaFleur a jucat și în seriale de televiziune cunoscute, precum „Charlie’s Angels”, „M*A*S*H”, „Home Improvement”, „Matlock”, „Boy Meets World”, „JAG” și „Malcolm in the Middle”.

ADVERTISEMENT

Am fost foarte norocoasă să am o relație de 43 de ani cu un om care m-a prețuit și pe care l-am adorat”, a mai spus  văduva actorului.