Life

Actorul celebru care are 10 copii cu 5 femei. Doar cu una dintre ele a fost căsătorit

Actorul celebru care a avut o viață amoroasă demnă de scenariile de film. Are 10 copii cu cinci femei și numai cu una a fost căsătorit.
23.01.2024 | 15:21
Actorul celebru care are 10 copii cu 5 femei Doar cu una dintre ele a fost casatorit
Actorul celebru care are 10 copii cu cinci femei. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Eddie Murphy este unul dintre cei mai cunoscuți actori, dar nu doar filmele în care a jucat sunt memorabile, ci și viața sa personală. Actorul este tatăl a 10 copii, dar pe care i-a făcut cu cinci femeie diferite.

Eddie Murphy, un tată împlinit

În anii 1980-2000 Eddie Murphy a fost unul dintre cei mai apreciați actori. Succesul absolut l-a cunoscut în 1982, atunci când a jucat în filmul 48 Hrs- rol pentru care a fost plătit cu aproape jumătate de milion de dolari.

ADVERTISEMENT

Partea a doua a producției i-a adus chiar 7 milioane de dolari. Iar de-a lungul carierei s-a făcut remarcat pentru scorurile foarte mari pe care le-a primit pentru aproape fiecare rol pe care l-a interpretat.

A făcut milioane de dolari, inclusiv împrumutându-și vocea unor personaje de desene animate. De pildă, pentru Shrek 1 a primit 3 milioane de dolari, pentru partea a doua a primit 10 milioane, iar pentru Shrek Forever After a fost plătit cu 12 milioane.

ADVERTISEMENT

Eddie Murphy a jucat în peste 60 de filme, iar pentru contribuțiile sale în domeniul comediei a fost recompensat cu Premiul Mark Twain pentru umorul american și premiul Cecil B. DeMill în cadrul Globurilor de Aur. 

Actorul are 10 copii

Nu doar că a jucat în filme, dar Eddie Murphy a și trăit o viață demnă de un scenariu de succes. Actorul celebru este tatăl a zece copii, șase fete și patru băieți, însă nu toți au aceeași mamă.

ADVERTISEMENT

De fapt, aceștia au venit pe lume în urma relațiilor oficiale sau neoficiale pe care actorul le-a avut de-a lungul timpul cu cinci femei. Una dintre ele este chiar Melanie Brown (Mel B), una dintre solistele trupei de Spice Girls.

Însă, dintre toate femeile care i-au dăruit copii, doar una dintre ele l-a convins să o ia de soție. Este vorba despre Nicole Mitchell, producătoare și actriță. Cei doi au fost căsătoriți din 1993 până în 2006.

ADVERTISEMENT

Din anul 2012, Eddie Murphy are o relație cu actrița și modelul Paige Butcher, care are numai 44 de ani. Aceasta este logodnica și mama ultimilor doi copii ai actorului în vârstă de 62 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: