Life

Secretul unei vedete din Clanul: campion mondial absolut într-un sport sângeros!

Unul dintre actorii care au apărut în serialul fenomen Clanul de la Pro Tv este, în viața de zi cu zi, printre cei mai puternici sportivi ai României.
09.05.2023 | 18:30
Secretul unei vedete din Clanul campion mondial absolut intrun sport sangeros
Yani Zaharia, campion mondial la Kempo, joacă ăn Clanul de la Pro TV / Fotomotnaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Yani Zaharia a avut un rol în serialul Clanul. Acolo el a apărut într-una dintre cele mai tensionate scene ale producției. El este cel care o imobilizează pe Nadine, jucată de frumoasa Karmen, în momentul răpirii acesteia.

Actor în Clanul, campion mondial la Kempo

Yani Zaharia este unul dintre tinerii care jonglează între sensibila lume a artelor și dura lume a sporturilor de contact. Iar succesul lui este incontestabil, cel puțin în plan sportiv, deși, ca artist, deja marchează reușite serioase. Iar printre acestea se numără și aparițiile în serialul Clanul de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Recent, în Portugalia, au avut loc Campionatele Mondiale de Kempo. România, condusă de șeful federației de profil, Amatto Zaharia, a reușit performanța de a se clasa pe primul loc al podiumului. Sportivii noștri au devansat pe cei din Spania, Portugalia sau Algeria, la eveniment luând parte 2400 de practicanți ai sportului.

Printre sportivii noștri s-a făcut remarcat și căpitanul echipei de Seniori U21, Yani Zaharia, legitimat la CSU Știința București. El a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului la toate cele trei probe la care a concurat (semi, full și submision) și, astfel, și-a adjudecat trei medalii de campion mondial. Medalii pe care le adaugă la panoplia sa din domeniul artelor marțiale mixte.

ADVERTISEMENT

Yani Zaharia are, la doar 23 de ani, centura neagră în arte marțiale mixte și, de-a lungul timpului, a reușit să cucerească mai multe titluri de campion mondial în sport, fiind, succesiv, căpitanul echipei de juniori, iar acum, de seniori, a naționalei României.

Yani Zaharia, pasionat de muzică și actorie

Yani Zaharia este, pe lângă multiplu medaliat mondial în sport, pasionat de muzică. De altfel, acum doi ani și jumătate, pe când nu se putea antrena din cauza pandemiei, Yani Zaharia reușea să își facă lansarea oficială în muzică. Cum sălile erau închise, Yani avea tot timpul să exerseze pentru canto…

ADVERTISEMENT

La acea vreme, alături de el, era frumoasa Otilia de la Bravo, ai Stil. Piesa lor, o melodie latino, s-a dovedit un mic succes. Ola Mami, piesa lansată de campion, reușea să strângă câteva sute de mii de vizualizări, fiind, pentru o vreme, un hit.

Yani însă nu s-a oprit la muzică. Chiar dacă, timpul liber e destul de puțin, el antrenându-se din greu pentru Kempo, Yani își exersează veleitățile de artist. Și, când a fost nevoie de un actor care să apară într-un rol secundar în serialul Clanul de la Pro Tv a avut grijă să se prezinte la casting.

ADVERTISEMENT

Cum rolul nu era unul complex și necesita aptitudini adresate mai degrabă unui bodyguard, Yani nu a avut mari probleme să obțină partitura. Nu de altceva, dar el, spre deosebire de alții care ar fi putut concura pentru apariția în serial, chiar știe ce înseamnă o înfruntare.

Rolul pe care l-a avut Yani Zaharia în serialul Clanul l-a adus aproape de o altă actriță cântăreață: Karmen. Fiica lui Adi Minune, cea care interpreta rolul lui Nadine, a fost luată pe sus chiar de multiplul campion mondial. Yani, conform rolului, a dus-o la ”locul execuției”. Și, spre surpriza telespectatorilor, Nadine – Karmen – și-a terminat rolul din Clanul.

ADVERTISEMENT
Tags: