Life

Actorul Claudiu Pop „Akebono” a murit. Reușise să slăbească 80 de kilograme într-un an: „Un artist complet”

Actorul Claudiu Pop, cunoscut sub numele de Akebono, datorită asemănării cu luptătorul de sumo Akebono Taro, a murit. Cauzele decesului nu au fost încă făcute publice.
01.08.2022 | 22:40
Actorul Claudiu Pop Akebono a murit Reusise sa slabeasca 80 de kilograme intrun an Un artist complet
Claudiu Pop „Akebono” a murit. Foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Actorul Claudiu Pop, originar din Maramureș, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de familie, însă cauzele decesului nu au fost dezvăluite. Acesta era cunoscut sub numele de Akebono, datorită asemănării lui cu luptătorul de sumo Akebono Taro, iar în ultimii reușise să slăbească 80 de kilograme, scriind și o carte despre schimbarea prin care a trecut.

Actorul Claudiu Pop, cunoscut sub numele de Akebono, a murit. Reacția Teatrului Municipal Baia Mare

Prin intermediul rețelelor sociale, familia actorului Claudiu Pop, cunoscut sub numele de Akebono, datorită asemănării cu luptătorul de sumo Akebono Taro, a anunțat că acesta a decedat duminică, 31 iulie 2022.

ADVERTISEMENT

Cauzele decesului, însă, nu au fost făcute publice. Pentru cei care să-i aducă un ultim omagiu, apropiații au anunțat că priveghiul lui Claudiu Pop, originar din Maramureș, va avea loc marți, începând cu ora 19:00 la capela din Gârdani.

Totodată, înmormântarea se va ține miercuri, de la ora 13, iar colegiul funerar va porni de la locuința actorului, situată în Sălsig, conform emaramureș.ro. 

ADVERTISEMENT

Claudiu Pop a fost mulți ani angajat al Teatrului Municipal Baia Mare, funcție la care a renunțat atunci când a semnat cu Antena 1. În ultima vreme, Akebono scria scenete pentru alți actori.

Pe pagina oficială de Facebook a instituției, reprezentanții teatrului a transmis un ultim mesaj în memoria actorului Claudiu Pop.

ADVERTISEMENT

„Cu adâncă tristețe anunțăm trecerea în neființă a fostului nostru coleg, Claudiu Pop. Claudiu a făcut parte mulți ani din trupa secției Revistă a Teatrului băimărean, pe vremea când Mihai Puiu Maximilian și Vasile Veselovski scriau libretele spectacolelor de Revistă.

Va rămâne în amintirea colegilor și a publicului, ca un artist complet, un actor multipremiat la concursurile de gen și un textier talentat și creativ, atât de îndrăgit de cei cu care lucra.

ADVERTISEMENT

Ne-a lăsat moștenire libretele spectacolelor Remember Revista, Bonsoir, Ne vedem la Revistă și altele scrise doar de el sau în colaborare cu Mihai Puiu Maximilian sau Cornel Udrea”, se arată în mesajul transmis.

Claudiu Pop reușise să slăbească 80 de kilograme într-un an

Cu câțiva ani în urmă, Claudiu Pop a dat dovadă de ambiție, atunci când a reușit să slăbească 80 de kilograme pe parcursul a aproximativ 12 luni. Inițial, „Akebono” cântărea 203 kilograme.

După asta, actorul a scris și o carte, numită Greu de slăbit, în care a povestit cum a fost pentru el întregul proces. Claudiu Pop îi atribuia mare parte din merit antrenorului său, Florin Uceanu.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce...
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil