Life

Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistică. Care este motivul: ”Este vorba despre o revoltă”

Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistică. Acesta a vorbit despre motivele pentru care a luat o astfel de decizie.
13.06.2023 | 15:21
Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistica Care este motivul Este vorba despre o revolta
Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistică. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eugen Cristea a anunțat că se retrage din viața artistică. Deși a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar rolurile sale au rămas în memoria multor persoane, se pare că acest lucru nu a fost suficient pentru el.

Motivul pentru care Eugen Cristea se retrage din viața artistică

Eugen Cristea a avut de traversat o perioadă dificilă. A bifat zeci de ani de actorie, iar acum, la vârsta de 71 de ani, acesta a ajuns în impas. În ciuda talentului său, se pare că solicitările s-au cam oprit.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat la Antena Stars, actorul povestește că este dezamăgit de ceea ce a ajuns să trăiască în viața artistică. Nu a mai primit niciun fel de propunere de colaborare, nici măcar pentru dublarea personajelor în ultima vreme.

Eugen Cristea nu înțelege cum se întâmplă așa ceva, iar toate aceste lucruri îi dau un sentiment de neglijare. Ultima sa colaborare primită a fost în urmă cu cinci ani de zile, iar de atunci parcă nimic nu s-a mai întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Este vorba despre o revoltă. Lucrurile se adună și nu sunt singur în situația asta, am o groază de colegi. Cei cu care am eu cea mai mare problemă sunt reprezentanții a două firme de dublaje de desene animate și cu radio.

Eu la cele două firme de dublaje colaborez de 16 ani exceptând ultimii patru, cinci ani, în care pur și simplu nu m-au mai chemat. Nu înțeleg de ce, vocea nu mi s-a schimbat.”, a declarat Eugen Cristea, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Actorul a suferit un accident vascular cerebral

Dincolo de lipsa propunerilor, actorul a avut de depășit și alte momente dificile. Acesta a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu șase ani de zile, iar viața lui s-a schimbat total de atunci.

S-a speriat după toate cele întâmplate, iar la un moment dat a intrat și în depresie. După întreaga experiență, actorul a decis să își schimbe viața complet. Mănâncă mult mai sănătos și de asemenea, îi pare bine că Dumnezeu i-a mai dat o șansă.

ADVERTISEMENT

Eugen Cristea mai vorbea în urmă cu ceva timp și despre regretele sale. Actorul spunea că atunci când era în depresie nu își mai dorea să trăiască. Lucrurile aveau însă să se schimbe mai târziu. În ceea ce privește posibilitatea de a avea copii, acesta spune că nu și-a dorit niciodată acest lucru și că nu regretă nimic.

ADVERTISEMENT
Tags: