Life

Actorul îndrăgit de români care a murit singur, într-o sărăcie de nedescris. A fost căsătorit de 5 ori, dar ultimii ani din viață au fost cei mai grei pentru Nae Lăzărescu

Actorul îndrăgit de români care a murit singur, într-o sărăcie de nedescris. Acesta a fost căsătorit de cinci ori. Cum au fost ultimii ani din viață pentru Nae Lăzărescu.
12.12.2023 | 21:36
Actorul indragit de romani care a murit singur intro saracie de nedescris A fost casatorit de 5 ori dar ultimii ani din viata au fost cei mai grei pentru Nae Lazarescu
Actorul îndrăgit de români care a murit singur, într-o sărăcie de nedescris. Foto TVR
ADVERTISEMENT

Actorul îndrăgit de români care a murit singur, într-o sărăcie de nedescris. Acesta a avut cinci femei cu care s-a căsătorit, dar ultimii ani au fost grei pentru el.

Actorul îndrăgit de români care a murit singur, într-o sărăcie de nedescris

Nae Lăzărescu este actorul român care a murit singur. Deși a avut cinci neveste, niciuna nu a mai rămas cu el. Actorul a murit în anul 2013, la 72 de ani.

ADVERTISEMENT

A decedat singur, în propriul apartament din cartierul bucureștean Titan. Acesta trăia dintr-un salariu de 2.000 de lei și a murit de ciroză. Ultima soția a fost o moldoveancă, despre care actorul spunea că „l-a potolit”.

”Am avut cinci neveste. Am ţinut la toate şi sunt ale dracului de multe! Eu fiind un om sărac, cu lefuri de mizerie. Moldoveanca însă m-a potolit“, povestea Lăzărescu, într-un interviu din 2011.

ADVERTISEMENT

Drama din viața lui Nae Lăzărescu. I-a murit copilul

Nae Lăzărescu a mai avut o dramă în viața sa. Acesta a avut un fiu, dar a murit pe când avea doar cinci luni. El era pe scenă în momentul în care fiul său și-a dat ultima suflare.

Acesta declara că Dumnezeu nu i-a dat mai mult decât putea să ducă. Celebrul actor a declarat că publicul nu este interesat de viața actorilor, ci să vadă o piesă de teatru bună.

ADVERTISEMENT

”Cu a doua nevastă am avut un băiat, care a murit la cinci luni. Și când el era pe masă, mort, eu aveam spectacol.

Cred că m-a întărit Dumnezeu, nu știu ce sa zic! Fetele de la balet plângeau, săracele, în culise și eu nu aveam nimic. Știți cum se spune: «Nu-i da, Doamne, omului cât poate să ducă!».

ADVERTISEMENT

Publicul nu este interesat de viata ta, ce faci tu acasă, pe el îl interesează să vadă piesa, să se destindă, să vadă actorii, nu problemele noastre de acasa!”, a spus Nae Lăzărescu, într-un interviu acordat Revistei Vip în 2009.

ADVERTISEMENT
Tags: