Life

Gil Dobrică a murit singur și suferind. Motivul pentru care nu s-a căsătorit: “Se fac și se desfac aiurea”

Gil Dobrică a murit singur și suferind. Acesta s-a stins la vârsta de 61 de ani, fără copii sau o familie a lui. Iată de ce nu s-a căsătorit niciodată.
14.02.2023 | 16:24
Gil Dobrica a murit singur si suferind Motivul pentru care nu sa casatorit Se fac si se desfac aiurea
Gil Dobrică a murit singur și suferind. Motivul pentru care nu s-a căsătorit:
ADVERTISEMENT

Gil Dobrică a murit singur și în suferință. Acesta nu s-a căsătorit niciodată și a explicat care este motivul pentru care nu a ajuns niciodată în fața altarului.

Gil Dobrică a murit singur și în mare suferință

Gil Dobrică a murit la 61 de ani, în anul 2007, după o grea suferință. Acesta era și foarte trist pentru că nimeni nu îl mai căuta să mai cânte, iar ceea ce lui îi plăcea cel mai mult era să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

După o viață de nopți pierdute la evenimente și în cluburi, acesta a început să resimtă suferințele fizice. În anul 1989, marele artist a aflat că are boala numită gută.

După ce a aflat că suferă de gută, Gil Dobrică a intrat într-un adevărat con de umbră și a decis să își înfrunte boala în tăcere. Acesta avea și pneumonie, și a murit în tristețe deoarece simțea că a fost uitat de public și trecea prin clipe grele și din cauza faptului că nu avea pensie.

ADVERTISEMENT

Gil Dobrică nu a fost niciodată căsătorit. Care este motivul

Din cauza acesteia și-a petrecut ultimele zile din viață într-o foarte mare tristețe, dar și cu multă suferință. Acesta era trist și pentru că nu avea pe nimeni la care să apeleze, nefiind niciodată însurat și neavând nici copii.

De altfel, acesta spunea că nu ar fi putut să crească copii pentru că acest lucru ar fi însemnat să îi care de la un turneu la altul și nu ar fi fost cazul pentru așa ceva.

ADVERTISEMENT

În privința căsătoriilor, Gil Dobrică spunea că în meseria lui este destul de greu să se mențină o astfel de relație. ”Nevestele vor copii şi cum aş fi crescut eu copii? Cărându-i dintr-un turneu într-altul? În meseria mea, căsătoriile se fac şi se desfac aiurea”, a explicat Gil Dobrică în trecut.

Gil Dobrică s-a născut în anul 1946 în comuna Dăbuleni din județul Dolj, fiind cel mai mic copil al familiei cu nouă prunci. Acesta a devenit strungar după ce a învățat la școala de meserii. Pe 14 februarie 2023 ar fi împlinit 76 ani.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a început să călătorească în toată țara cu Cenaclul Flacăra. Acesta a început să cânte la vârsta de 17 ani în cluburile din Craiova și ulterior în cele mai celebre cluburi ale vremii.

ADVERTISEMENT
Tags: