Life

Actorul Joe E. Tata a murit la 85 de ani. Era faimos pentru rolul din Beverly Hills, 90210

Actorul Joe E. Tata a murit la 85 de ani. Acesta era faimos pentru rolul pe care l-a jucat în serialul Beverly Hills, 90210, care a avut zece sezoane și a fost un succes în anii '90.
25.08.2022 | 23:23
Actorul Joe E Tata a murit la 85 de ani Era faimos pentru rolul din Beverly Hills 90210
A murit Joe E. Tata, actorul faimos din Beverly Hills, 90210. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Faimosul actor Joe E. Tata a murit la vârsta de 85 de ani. Anunțul a fost făcut de unul dintre colegii săi din celebrul serial Beverly Hills, 90210.

A murit Joe E. Tata, actorul faimos din Beverly Hills, 90210

Ian Ziering a fost cel care a făcut anunțul trist al trecerii în neființă a actorului de la Hollywood, care a mărturisit că este foarte supărat după ce Joe E. Tata a murit la vârsta de 85 de ani.

ADVERTISEMENT

Deși rolurile sale erau cele de răufăcător, cel mai adesea, Joe E. Tata era, de fapt, unul dintre cei mai blânzi oameni, gata să ajute pe oricine.

Dorința lui de a le fi de folos altora era depășită doar de fericirea cu care își trăia zilele, fiind foarte generos cu vorbele sale înțelepte, după cum a mai spus colegul său de platou.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte trist să spun că Joe E Tata a murit. Joey a fost cu adevărat un OG (n.red excepțional), îmi amintesc că l-am văzut în Rockford files cu James Garner cu ani înainte de a lucra împreună la 90210.

A fost adesea unul dintre răufăcătorii din fundal în seria originală Batman. Unul dintre cei mai fericiți oameni cu care am lucrat vreodată, era la fel de generos cu înțelepciunea sa, precum era cu bunătatea sa”, a postat Ian Ziering pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Joe E. Tata avea probleme de sănătate

Joe E. Tata nu stătea prea bine la capitolul sănătate, acesta având și o vârstă înaintată. Mai mult, actorul suferea de Alzheimer.

Actorul Ian Ziering a mai spus despre Joe E. Tata că a fost o adevărată forță conducătoare pentru bărbații din filme și a știut cum să îi facă pe ceilalți să aprecieze faptul că apăreau în serialul Beverly Hills, 90210.

ADVERTISEMENT

“Poate că a fost în spatele multor scene, dar a fost o forță conducătoare, mai ales pentru noi, băieții, în ceea ce privește modul de a aprecia darul pe care l-a reprezentat 90210.

Zâmbetul meu se întunecă astăzi, dar răsfățându-mă în amintiri plăcute îl mut din ochii mei în inima mea, unde va fi mereu”, a mai spus acesta, pe Instagram.

ADVERTISEMENT