News

Acuzații de șpagă la adresa profesorilor de la Medicină, în Timișoara. Afișe lipite pe stâlpi: ”Stop corupției din Stomatologie”

Timișoara a fost împânzită, în aceste zile, cu afișe în care sunt lansate acuzații de șpagă la adresa profesorilor de la Medicină. Reacția decanului Facultății de Stomatologie.
13.02.2023 | 23:04
Acuzatii de spaga la adresa profesorilor de la Medicina in Timisoara Afise lipite pe stalpi Stop coruptiei din Stomatologie
Afișe în care este denunțată o posibilă șpagă la Medicină, lipite pe stâlpi în Timișoara. Sursa foto: Vocea Timișului / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe străzile din orașul de pe Bega au apărut, recent, afișe albe pe care erau scrise numele mai multor cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) ”Victor Babeș”.

Afișe în care este denunțată o posibilă șpagă la Medicină, lipite pe stâlpi în Timișoara

Pe aceste foi albe, care erau lipite pe stâlpi, este denunțată, cu nume, prenume și sume (în euro), eventuala corupție de la Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara. Ele apar în zona UMF.

ADVERTISEMENT

Stop corupției din stomatologie în UMF Timișoara. DNA și Parchetul dorm”, se arată în mesajul care apare pe afișe. Tot acolo, în dreptul unor nume şi prenume, apar și mai multe sume în euro: de la 150 până la 2.500 de euro.

Se pare că responsabilă de lipirea acestor mesaje prin orașul din Banat este o femeie. Aceasta a fost găsită de poliție și amendată. Luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara, Daniela Seracin, a confirmat această informație. Organul abilitat a precizat că femeia care a lipit afișele a fost amendată în baza Legii 61/1991.

ADVERTISEMENT

Polițiștii locali au depistat, în seara zilei de 06.02.2023, în jurul orei 23.45, pe strada Hector, o femeie de 58 de ani, care lipea afise cu diverse înscrisuri, în locuri publice, pe stâlpii de iluminat.

Prin acestea se aduce atingere onoarei și demnității unor persoane, motiv pentru care s-a luat măsura sancționării contravenționale cu 600 lei, conform Legii 61/1991 republicată”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Daniela Seracin, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Ce spune decanul Facultății de Stomatologie din cadrul UMF Timișoara despre acuzații

Pe aceste foi apare scris și numele decanului Facultății de Stomatologie din cadrul UMF Timișoara, Meda Negruțiu. Aceasta a avut o primă reacție în legătură cu acest incident. Ea a declarat că ”o hârtie lipită pe un stâlp nu îi spune nimic”.

”Hârtia suportă orice. Oricine poate scrie orice. Atâta timp cât nu există nicio plângere, nici din partea studenților, nici din altcuiva care să fie înregistrată la facultate sau undeva, o hârtie lipită pe un stâlp mie nu-mi spune nimic.

ADVERTISEMENT

Dorm foarte bine. Colegii mei la fel. Nu fac comentarii și contra-comentarii la o hârtie lipită pe un stâlp. Cine face astfel de hârtii trebuie să și le asume”, a declarat decanul Facultății de Stomatologie, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie