Life

Acuzații grave la adresa Andrei Volos la Acces Direct. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, implicată într-un scandal uriaș

Au fost aduse acuzații grave la adresa Andrei Volos la Acces Direct. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este implicată într-un scandal uriaș.
11.08.2021 | 23:03
Acuzatii grave la adresa Andrei Volos la Acces Direct Fosta concurenta de la Puterea Dragostei implicata intrun scandal urias
ADVERTISEMENT

Acuzații grave la adresa Andrei Volos, după ce nu ar fi respectat condițiile dintr-un contract.

Andra Volos este acuzată de o creatoare de modă că ar fi încălcat un contract. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a colaborat cu o deținătoare a unei afaceri cu haine pentru a-i promova produsele.

Monica este o afaceristă din Iași și susține că Andra Volos nu ar fi respectat contractul atunci când au colaborat. Aceasta și-a cerut înapoi banii pe postarea de pe Instagram, dar și hainele pe care i le-a oferit Andrei.

ADVERTISEMENT

Acuzații grave la adresa Andrei Volos la Acces Direct. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, implicată într-un scandal uriaș

Andra Volos este implicată într-un scandal de proporții cu o tânără afaceristă, creatoare de modă. Au fosst aduse acuzații grave la adresa frumoasei șatene.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a colaborat cu Monica, creatoarea unui brand de haine, căreia i-a promovat produsele.

ADVERTISEMENT

Monica susține că Andra Volos nu ar fi respectat condițiile impuse de ea. Aceasta ar fi primit un răspuns sfidător din partea șatenei, care a și blocat-o ulterior. Colaborarea lor nu i-ar fi adus niciun beneficiu Monicăi, după cum a susținut în cadrul unei emisiuni.

„Povestea a început la sfârșitul anului trecut, când am contactat-o pe această domnișoară. Doream să îmi promoveze hainele. Am vorbit, i-am livrat suma de 500 de euro. 

ADVERTISEMENT

I-am dat o listă de produse, una lungă, de diferite haine și produse pe care ea și prietena ei trebuiau să mi le promoveze, lucru ce nu s-a mai întâmplat.

Conflictul a început în momentul în care domnișoara s-a prezentat cu o serie de poze nereușite, în care nu se vedeau calitățile produselor, ci ale ei, fizice. A doua zi a devenit recalcitrantă și a spus că ea nu își mai dedică timp pentru a-mi face alte poze, și să vin să îmi iau hainele că ea nu își mai dorește această colaborare.

ADVERTISEMENT

Am venit la București, dar atunci și-a schimbat comportamentul, m-a rugat să o iert, să îi mai dau o șansă, să nu încheiem această colaborare. Au fost produse în valoare de aproximativ 4.000 de RON, și 500 de euro postarea”, a explicat Monica la Acces Direct, potrivit spynews.ro. 

Reacția Andrei Volos în scandalul cu Monica

Andra Volos a relatat o altă versiune a scandalului cu creatoarea de modă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei susține că Monica este cea care s-ar fi comportat agresiv cu ea și nu invers.

Afacerista și-ar fi cerut scuze de la Andra după ce ar fi amenințat-o, spunându-i să nu încheie colaborarea, fiind la început de drum. Inițial, frumoasa șatenă a înțeles-o și i-ar mai fi acordat o șansă, dar scandalul ar fi reînceput.

Andra Volos a mai precizat că hainele pe care le promova pentru tânăra afaceristă nu sunt de calitate. Tânăra nu înțelege de ce creatoarea de modă continuă și acum acest scandal.

ADVERTISEMENT
Tags: