Life

Mihai Mărgineanu, revoltat după ce a văzut ce fac adolescenții în Vama Veche: “Multe fete de 14, 15, 16, 17 ani, bete chioare”

Mihai Mărgineanu, revoltat după ce a văzut ce fac adolescenții care merg în Vama Veche. Actorul a tras un semnal de alarmă.
03.05.2024 | 17:18
Mihai Margineanu revoltat dupa ce a vazut ce fac adolescentii in Vama Veche Multe fete de 14 15 16 17 ani bete chioare
Mesajul lui Mihai Mărgineanu după ce a fost în Vama Veche. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Mărgineanu a mers în Vama Veche și a fost revoltat după ce a văzut ce fac adolescenții. Cântărețul și actorul a povestit experiența sa pe rețelele sociale. Acesta a transmis un mesaj important pentru părinți.

Mihai Mărgineanu, revoltat după ce a mers în Vama Veche și a văzut ce fac adolescenții

Actorul din Las Fierbinți este căsătorit cu soția lui, Andreea, din 2008 și au împreună doi copii adolescenți. Cei doi au fost la Vama Veche de 1 Mai, dar pentru a-i supraveghea pe copiii lor, Tudor și Alexandra.

ADVERTISEMENT

Aceștia au vrut să se asigure că cei doi adolescenți sunt în siguranță. Din acest motiv, au ales să fie cât mai aproape de ei și să-i supravegheze din umbră. Mihai Mărgineanu a programat o cântare pe litoral, cu această ocazie, dar i-a observat și pe copiii lui.

Actorul a avut, însă, o mare dezamăgire atunci când a văzut ce fac alți tineri la mare. Mihai Mărgineanu a decis să povestească experiența din Vama Veche pe rețelele sociale, în speranța că textul lui îi va ajuta și pe alți părinți.

ADVERTISEMENT

“Ca orice prost care se respectă mi-am petrecut și eu Întâi Maiul la Vama Veche…! Nu neapărat ca un nostalgic pocnit ce s-ar putea crede că sunt, ci că Observator și Paznic tăcut al copiilor mei adolescenți cărora le-a fost inspirată de cei doi părinți din dotare, adică de buimacul de mine și de mama lor simpatică, dragostea pentru libertatea la care visam cu toții când ne ‘trăznea’ amestecul de mirosuri de ciorbă-hamsii și vidanje pe tractor din Vama anilor trecuți. (…)

Am deschis toate instrumentele de supraveghere care l-ar face invidios pe cel mai șmecher spion din spatele frontului, am re-contactat toți informatorii de pe vremea când vânam ce-mi plăcea în mod deosebit și … hai tată să supraveghem!”, a scris actorul pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Actorul din Las Fierbinți, dezamăgit de ce a văzut la mare

După ce a petrecut seara pe litoral, Mihai Mărgineanu a văzut cum mulți adolescenți petrec nesupravegheați. Tinerii consumau cantități mari de alcool în Vama Veche și dansau cu muzica la maxim.

Actorul și cântărețul a tras un semnal de alarmă pentru părinții care își lasă copiii să meargă singuri la mare, unde profită de libertate și beau alcool. Printre altele, artistul a văzut cum unii beau alcool direct din sticlă, iar alții au mașini foarte scumpe.

ADVERTISEMENT

Faptul că în stațiune erau atât de mulți liceeni nesupravegheați l-a șocat pe artist. Limbajul tinerilor, felul în care sunt machiate fetele și muzica tare au fost suficiente pentru ca actorul să scrie o postare în mediul online.

“Băi oamenilor… pe lângă casta dulgherilor, a fierarilor betoniști și a groparilor de cimitir, era plin de liceeni !!! Fără părinți! Vama Veche este sufocată de shaorme și clătite, reggetoane și chill-uri cu bass sub 50 de Hz dar și de fetițe 14-15-16-17 ani, fardate toate la fel și prezentându-și ticul verbal ‘gen’ în mai toate propozițiile și după fiecare subiect, multe dintre ele fiind bete chioare (sauuu … Doamne ferește!) călare pe barurile de la Semafor sau Mandala sau Molotov. (parcă există o lege cu alcoolul la minori?!)

Băiețeii cu pretenții de masculi interesanți și feroce. Mai că mi-a venit la un moment dat să-l îmbrac pe unu care era în ‘maiou’ la cele 12 grade de afară. (Zic să nu răcească copilu’!). Mi-am dat seama că nivelul de trai al românului de rând a crescut.

Altfel, cum mama d…. poate un puști de 17 ani să bea direct din sticlă??? Sau cum poate o puștoaică de 19 ani să vina la mare cu Mini-ul nou-nouț care costa cât 6 rinichi de-ai ei? (…)”, a continuat actorul.

“Voi știți ce mai fac copiii voștri?”

Ardiles din Las Fierbinți a ținut să le transmită părinților că ceea ce fac copiii pe litoral reprezintă un semnal de alarmă. Artistul a rămas cu un gust amar în urma vizitei în Vama Veche.

“Am bătut Vama în lung și-n lat că să mă conving de un lucru: ori am îmbătrânit eu și nu-mi mai aduc aminte de nenorocirile prin care am trecut în ‘localitate’ … sau … Lumea a coborât nivelul de calitate sub nivelul marii?

Așa că, pentru voi ăștia de sunteți părinți și vă credeți deschiși la cap sau vă lăudați că ai voștri copii sunt cu gașca la mare … mândri că s-au maturizat înainte de vreme …. am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri ?”, a mai scris Mihai Mărgineanu pe pagina sa.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților