Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum e văzut Gigi Becali la Muntele Athos? „În ultimii 15 ani, a ridicat tot ce e nou acolo. O să fie un sfânt! A donat peste 25 de milioane de euro!” Ce legătură are patronul FCSB cu domnitorii români din istorie

Adrian Ilie a povestit despre cum este văzut Gigi Becali la Muntele Athos, care este cunoscut pentru vizitele sale frecvente și investițiile pe care le face în lăcașul sfânt.
03.05.2024 | 15:42
Cum e vazut Gigi Becali la Muntele Athos In ultimii 15 ani a ridicat tot ce e nou acolo O sa fie un sfant A donat peste 25 de milioane de euro Ce legatura are patronul FCSB cu domnitorii romani din istorie
Gigi Becali, văzut foarte bine la Muntele Athos după investițiile mari / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a fost invitatul special al lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre Gigi Becali. Emisiunea este live pe website în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, dar și în ediții speciale.

Gigi Becali, văzut ca viitor sfânt

„Cobra“ a spus că Gigi Becali este unul dintre cei mai mari donatori pentru chiliile românești de pe muntele Athos. Fostul atacant internațional a spus și ce sume a investit latifundiarul în ultimii 15 ani.

ADVERTISEMENT

„La câtă istorie este în Sfântul Munte.. Sunt Mihai Viteazul, este pus în biserica ca sfânt, Ștefan cel Mare. Sunt mai mulți dintre domnitorii români, fiecare la câte o biserică, puși ca sfinți. Din punctul meu de vedere, Gigi Becali, după toți domnitorii români, de la 1400-1700, este omul care este ctitor la aproape toate chiliile.

A donat foarte mulți bani, este omul care în ultimii 15 ani a ridicat Athos. A ajutat toate chiliile românești de acolo, i-a ajutat pe toți. Cred că mai mult de 20-25 de milioane de euro. Dacă este după toți domnitorii români omul care a donat cei mai mulți bani.. Toate zonele, Gigi Becali le-a ajutat să se dezvolte.

ADVERTISEMENT

Inclusiv unde stau eu, la chilia la Gemeni, a costat mai mult de 1 milion. Prețurile sunt foarte mari să cari piatră, sunt duble ca să ajungi. Gigi Becali, după toți domnitorii români, este cel mai bine văzut om.

Când merge la înmormântări, sunt pusnici, sunt sfinți, eu cred că îi cunoaște pe toți. Foarte apreciați. Spun că va fi un sfânt, la cât bine a făcut în muntele Athos, rămâne în istorie. Că român, el a făcut cel mai mult“, a spus Adrian Ilie, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Statul român, chiriaș pe Muntele Athos

Adrian Ilie a spus că statul român nu este proprietar decât pe o porțiune mică din Muntele Sfânt. De asemenea, a povestit ce alte popoare au forță financiară mult mai mare, care dețin și proprietățile. “Cobra” este un pelerin frecvent la Muntele Athos.

„Rușii au o forță financiară uriașă, mai mult de 500 de locuri de cazare bună. Cea de la Constantinopol are o forță imensă, care se susțin siguri, dar ce vorbim de chiliile românești, Gigi Becali este următorul domnitor.

ADVERTISEMENT

Gândește-te că noi avem mai mult de 40 de chilii, fiecare aparține de anumite schituri, au o ordine. Ca proprietari, noi nu suntem decât pe 1000 de mp, o singură chilie, în rest românii pot fi dați afară. Nu știu ce s-a întâmplat cu statul român.

Din câte știu eu, puteam să avem mai mult, doar că statul român e proprietar pe o singură chilie. Acolo au 20 de oameni care decid și un singur om din afara Greciei. Sunt anumite lucruri de care n-am auzit, se votează o singură dată și nu se ating 20 de ani.

Dacă unul singur nu e de acord, stau acolo până sunt de acord. Rușii, sârbii au proprietăți, grecii, și au mănăstiri foarte frumoase“, a mai spus Adrian Ilie, în dialog cu Horia Ivanovici, despre Muntele Athos.

Cum e văzut Gigi Becali la Muntele Athos

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților