Life

Adela Popescu, intervenție estetică la 34 de ani. Ce a ales vedeta să-și facă

Adela Popescu se numără printre puținele persoane publice care nu au apelat la prea multe operații estetice, asta până acum când vedeta a îndrăznit.
19.08.2021 | 17:53
Adela Popescu interventie estetica la 34 de ani Ce a ales vedeta sasi faca
Adela Popescu, intervenție estetică la 34 de ani. Ce a ales vedeta să-și facă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a făcut o intervenție estetică la vârsta 34 de ani și după ce a devenit mamă pentru a treia oară, semn că a simțit nevoia să facă o schimbare majoră în viața sa.

Frumoasa blondină se poate mândri cu gene bune de la Mama Natură, însă acum a ales să treacă pragul cabinetelor estetice pentru a face o îmbunătățire la nivelul feței.

ADVERTISEMENT

S-a documentat enorm și a mers la cel mai bun specialist în domeniu, asta pentru că Adela Popescu și-a dorit o micropigmentare ca la carte.

Adela Popescu, pe mâna medicului estetician. Blondina a dezvăluit ce intervenție a ales

Adela Popescu le-a mărturisit  fanilor de pe rețetele de socializare că își dorește un look natural, mai ales că este pentru prima dată când încearcă o astfel de procedură.

ADVERTISEMENT

„Facem sprâncenele frumoase! Încerc pentru prima dată o micropigmentare în zonele în care e nevoie. Vă țin la curent. 

Astăzi se întâmplă ceva important. Înainte de toate să vă arăt sprâncenele că m-ați întrebat… arată foarte bine, câteva firicele exact în locurile în care se cerea asta”, a spus blondina pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a anunțat că nu se oprește aici cu schimbările de look și este gata să umble puțin și la podoaba capitală, în special la culoare.

„Gata, mă întorc iar la blond”, a mai adăugat Adela Popescu, în mediul online, unde a publicat mai multe filmări din salonul de coafură.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a operat nasul. Cum a așa în acestă situație

Adela Popescu a mărturisit la un moment dat că și-a operat nasul pentru că suferea de deviație de sept, asta după ce totul a plecat de la o glumă spusă de soțul ei, Radu Vâlcan.

„Radu (soțul vedetei) a zis că se operează și mi-am operat eu nasul, pentru că aveam o deviație de sept. E amuzant că el a zis asta și cea care a trecut la fapte am fost eu”, povestea vedeta cu ceva ani în urmă, scrie verdict.ro.

„Am spus la un moment dat că vreau să îmi fac o operație estetică la nas, pentru că este prea mare, dar am zis în glumă, nu am de gând să îmi fac nicio intervenție chirurgicală de acest gen”, a spus prezentatorul de la „Insula Iubirii”.

ADVERTISEMENT