Life

Adela Popescu și Radu Vâlcan, din nou în vacanță alături de copii. Unde au plecat de data aceasta

19.03.2021 | 11:13
Adela Popescu si Radu Valcan din nou in vacanta alaturi de copii Unde au plecat de data aceasta
ADVERTISEMENT

Adela Popeescu și Radu Vâlcan au plecat într-o nouă vacanță alături de copii, iar destinația pe care au ales-o este total diferită de paradisul exotic din Insulele Maldive, unde au fost acum câteva săptămâni. 

Cei doi îndrăgostiți și-au luat copiii, Andrei și Alexandru, și au pornit din nou la drum, de data aceasta pe plaiurile mioritice, pentru a petrece câteva zile de relaxare.

ADVERTISEMENT

Mereu activi pe rețelele de socializare, Adela Popescu și Radu Vâlcan le-au dezvăluit fanilor unde își vor petrece mini-vacanța. Se pare că cei doi au decis să profite de vremea de afară și să meargă la munte.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, din nou în vacanță alături de copii. Unde au plecat de data aceasta

Astfel, cei doi și-au luat copiii și au plecat la munte după ce fratele lui Radu Vâlcan le-a trimis un clip video în care se afla la ski. Adela Popescu și partenerul ei de viață au avut și ei „poftă” de munte și nu au stat să se gândeasă de două ori.

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am hotărât brusc să plecăm la munte. Am primit un filmuleț de la fratele lui Radu care era pe la Sinaia aseară și ningea superb și astăzi, de dimineață, ne-am trezit cu chef de munte. (…) Am ajuns, ce frumos mai ninge!”, a transmis Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost foarte încântați de ninsoarea ca în povești de la munte, iar frumoasa prezentatoare a spus că nu se aștepta să mai vadă iarnă anul acesta, așa cum era pe vremuri. Cei mai fericiți sunt copiii, care se bucură de zăpadă și părinții lor vor să-i învețe să schieze.

ADVERTISEMENT

„Așa vreme superbă la munte eu nu am mai prins de ani. Mă bucur că am venit. Ăștia mici sunt în extaz pur și simplu și mâine o să încercăm să-l punem pe Alexandru pe schiuri, sper să avem noroc. Chiar mă întrebam dacă o să mai prind vreodată troiene ca atunci când eram mică. Zăpada e ca în copilărie, e superb, e foarte frumos”, a mai spus Adela Popescu.

Adela Popescu
Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecart la munte cu copiii. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Adela Popescu, mămică pentru a treia oară

Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al treilea băiețel și așteaptă cu nerăbdare ca micuțul să se nască. Blondina a declarat că este mult mai relaxată la a treia sarcină și știe ce are de făcut, motiv pentru care lista ei de cumpărături va fi mai scurtă.

ADVERTISEMENT

„Cred că toate schimbările pe care eu le-aș face acum, la al treilea copil, se nasc din lejeritate. Nu poți să-i ceri unei femei la primul copil să aibă lejeritatea de la al treilea. Femeile dincolo de îngrijorarea sarcinii au acea listă celebră cu ce să cumpere. Eu aș păstra 10% din acea listă”, a explicat vedeta la „Vorbește lumea” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT