Life

Adele lansează o piesă după 6 ani. Cum se numește noul single. Video

Cântăreața a anunțat că va lansa o nouă melodie după o pauză de 6 ani. Adele a postat deja pe rețelele de socializare câteva imagini.
06.10.2021 | 11:30
Adele lanseaza o piesa dupa 6 ani Cum se numeste noul single Video
ADVERTISEMENT

Cântăreața britanică nu a mai scos nicio piesă de mai bine de 6 ani. Atunci a scris istorie cu piesa “Hello”, aceasta devenind cel mai rapid vândut single.

Adele a anunțat acum că va lansa o nouă piesă, “Easy On Me”, pe 15 octombrie. Fanii s-au întrebat dacă artista a amânat lansarea atât de mult din cauza pandemiei sau a avut nevoie de tot acest timp pentru a compune o nouă melodie.

ADVERTISEMENT

Primele imagini cu noul videoclip au fost postate de cântăreață pe contul său de socializare.

Adele lansează o piesă după 6 ani. Cum se numește noul single

Adele este artistul cu cele mai mari vânzări în ultimul secol din Marea Britanie. Ea le-a devansat pe Rihanna, Madonna sau Amy Winehouse. Albumul pe care aceasta l-a lansat în anul 2011 s-a vândut doar în regat în 6 milioane de exemplare.

De șase ani aceasta nu a mai lansat însă nicio piesă, iar fanii s-au întrebat ce se întâmplă. Artista le-a răspuns acestora și a anunțat că pe data de 15 octombrie își va lansa cel mai nou single, “Easy On Me” .

ADVERTISEMENT

Cântăreața a postat și câteva imagini pe conturile sale de socializare.  Acestea sunt alb-negru. În secvențele prezentate, Adele se uită în oglinda retrovizoare a mașinii și introduce o casetă în casetofon. Vocea artistei nu se aude deloc, ci doar un pian.

În mai puțin de o oră, clipul a adunat peste patru milioane de vizualizări.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Adele, cea mai vândută artistă din Marea Britanie

Adele a început

să cânte la vârsta de 4 ani. Prima melodie “Hometown Glory” a lansat-o când avea 16 ani, aceasta ajungând pe locul 19 în topul single-urilor din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

A urmat albumul “19”, în anul 2008. Acesta a ajuns pe primul loc în clasamentul britanic, iar în toată lumea au fost vândute aproape cinci milioane de exemplare.

În 2011, a urmat albumul “21”, care a fost timp de 16 săptămâni pe primul loc în topurile britanice. S-a vândut în 2,4 milioane de copii și a primit opt discuri de platină. Un an mai târziu, artista a câștigat la premiile Grammy toate cele șase categorii la care fusese nominalizate.

ADVERTISEMENT

A urmat albumul “25” , în anul 2015.