Life

Adelina Pestrițu, emoții mari în prima zi de grădiniță a fiicei sale. De ce a plâns micuța Zenaida

Adelina Pestrițu și-a înscris fetița la grădiniță. Vedeta a povestit cum au decurs primele zile pentru Zenaida în colectivitate.
07.09.2021 | 19:20
Adelina Pestritu emotii mari in prima zi de gradinita a fiicei sale De ce a plans micuta Zenaida
Adelina Pestrițu, emoții mari în prima zi de grădiniță a fiicei sale. De ce a plâns micuța Zenaida. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a avut emoții mari în prima zi de grădiniță a micuței sale și a omului de afaceri, Virgil Șteblea, asta pentru că Zeny nu a dorit să plece de acasă.

Fetița s-a supărat puțin când s-a văzut în incinta unității de învățământ fără a-i avea pe părinți aproape. Lacrimile au curs și ele, Adelina Pestrițu mărturisind care e motivul pentru care copila a plâns.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu și-a dus fetița la grădiniță. Cum a reacționat Zenaida

Vedeta a mărturisit că micuța s-a împăcat cu ideea de a merge la grădiniță în cele din urmă, lucru care o va ajuta foarte mult pentru că stă alături de copii de vârsta ei.

În plus, mersul în colectivitate este de un real ajutor pentru brunetă și soțul ei, care în orele respective nu mai trebuie să se ocupe de ea, ci de cu totul alte planuri.

ADVERTISEMENT

„Noi am început această etapă cu gânduri pozitive. Desigur, au fost emoții, câteva lacrimi, cu «dar mergem și astăzi la grădi». Au fost câteva lacrimi în prima zi de grădiniță. 

După primele trei zile a fost ok. Sunt convinsă că o să fie bine și pentru noi și pentru ea. Este emoționant, e un nou nivel în conduita noastră”, a declarat Adelina Pestrițu pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

De ce Adelina Pestrițu nu o mai expune pe Zeny în online

Cunoscuta influenceriță a vorbit și despre decizia luată în urmă cu puțină vreme în ceea ce o privește pe fiica sa, pe care până acum o expunea destul de des în social media.

Se pare că fosta soție a lui Liviu Vârciu și actualul partener de viață nu mai sunt de acord ca micuța să apară în imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Am realizat că este prea mică și s-ar putea ca atunci când va mai crește să nu fie de acord cu postările pe care le-am făcut în ceea ce o privește.

Fiecare om, fie că este sau nu copil, are dreptul la intimitate. Iar noi, ca părinți, suntem obligați să i-o oferim. Atât cât se poate și ține de noi.

Dacă pe viitor lucrurile vor sta altfel, vom face cum simțim. Momentan suntem împăcați cu această decizie”, a mai spus Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT