Sport

Adevărul despre accidentul de circulație al lui Gigi Becali. „Dacă ieșea din mașină, femeia făcea infarct!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit adevărul despre accidentul de circulație al lui Gigi Becali. Mașina patronului de la FCSB a fost lovită din spate de un alt autovehicul.
25.09.2023 | 18:27
Adevarul despre accidentul de circulatie al lui Gigi Becali Daca iesea din masina femeia facea infarct
Dumitru Dragomir a dezvăluit adevărul despre accidentul de circulație al lui Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, Gigi Becali a fost protagonistul unui accident de circulație în București. Rolls Royce-ul finanțatorului de la FCSB, a cărei valoare este estimată la 450.000 de euro, a fost lovit din spate de o altă mașină condusă de o femeie. Dumitru Dragomir a spus adevărul despre incident la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Adevărul despre accidentul de circulație al lui Gigi Becali. „Dacă ieșea din mașină, femeia făcea infarct!”

Gigi Becali a vorbit despre accident și a mărturisit că nu a simțit lovitura. Omul de afaceri nu s-a dat jos din mașină nici măcar când femeia a venit la geamul autovehiculului. Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali pentru gestul făcut. Fostul șef al LPF este convins că femeia s-ar fi speriat, dacă Becali ar fi coborât din mașină.

ADVERTISEMENT

„Gestul lui Gigi este de gentleman. Asta o face fără să fie pregătit științific, să zic așa, fără să vorbesc de educație și nu știu mai ce. El a simțit că este deteriorată binișor mașina. S-a uitat, a văzut că e o doamnă, dacă se dădea jos din mașină, femeia se speria. Gigi Becali e de felicitat. 

Gestul făcut de Gigi Becali, în care i-a spus: ‘Doamnă, ai greșit dumneata stricăciunile ți le plătesc eu’. Fără să dea jos din mașină. (n.r. dacă se dădea Gigi jos din mașină ce se întâmpla?) Femeia aia murea. Când se ducea nevastă-mea la școală, colegele o întrebau: ‘cum reziști cu nebunul ăla? Îl vedem pe la televizor, se ceartă cu toată lumea. Acasă tot așa e?’. 

ADVERTISEMENT

Nevastă-mea: ‘E mai rău. Așa îl suport de vreo 50 de ani’ (n.r. râde). Nimeni n-a gândit așa, dar eu am stat și am analizat. ‘Uite, nebunul ăsta, câtă minte are’. Dacă se dădea jos Gigi din mașină, femeia putea să facă infarct. Când a venit și a văzut că Gigi e liniștit, cuminte, râzând, i-a luat frica, i-a anulat frica. E psiholog bun”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Ce ar fi făcut Dumitru Dragomir dacă ar fi fost lovit din spate cu mașina: „Primul lucru, mă dădeam jos”

Dumitru Dragomir a estimat că o reparație a mașinii lui Gigi Becali costă în jur de 15.000-30.000 de dolari. „Oracolul din Bălcești” a făcut un exercițiu de imaginație și a mărturisit ce ar fi făcut, dacă ar fi fost lovit din spate cu mașina.

ADVERTISEMENT

„Costă 450.000 de euro mașina. O reparație nu e mult. E vreo 15.000-30.000 de dolari. Dacă se dădea jos din mașină Becali și îl vedea, doamna îngheța. Așa nu s-a dat jos, a venit râzând. M-a uluit și pe mine, m-a dat pe spate. Are niște gesturi care te lasă praf.

Am stat și m-am gândit ce aș fi făcut eu. Primul lucru, mă dădeam jos din mașină. Cu toate că un inspector polițist, fost coleg de-al meu, mi-a zis în felul următor.’Când te lovește cineva din spate nu te dai jos din mașină. Vin alții pe partea cealaltă și îți fură totul din mașină’.

ADVERTISEMENT

A fost o metodă de furat și care e în continuare. (n.r. s-a gândit Gigi la asta?) Nu. S-a uitat în oglindă și a văzut că e o doamnă”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, după FANATIK SUPERLIGA, ora 13:30. Emisiunea este LIVE doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Fiecare ediție a emisiunii rulează în premieră miercuri pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir, adevărul despre accidentul de circulație al lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT