Sport

Gigi Becali, accident cu mașina în București! Prima reacție a patronului FCSB: „Au început toţi să filmeze”

Gigi Becali a fost implicat într-un accident de mașină în București. Prima reacție a patronului de la FCSB despre incident.
23.09.2023 | 20:05
Gigi Becali accident cu masina in Bucuresti Prima reactie a patronului FCSB Au inceput toti sa filmeze
Mașina lui Gigi Becali a fost „șifonată” în trafic. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
23-09-2023
17:05

Gigi Becali, prima reacție după presupusul accident cu mașina

La o zi distanță după ce în spațiul public au apărut imagini cu un posibil accident rutier, Gigi Becali a venit cu detalii. Patronul de la FCSB a mărturisit că nu a simțit lovitura din spate și a infirmat că ar fi vorba despre un incident rutier. 

„Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic. 

M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu? 

Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?”, a declarat Becali, conform antena3.ro

Gigi Becali a fost protagonistul unui accident de mașină în București. Incidentul rutier a avut loc vineri după-amiază. Mașina patronului de la FCSB a fost lovită din spate de un alt autovehicul condus de o femeie.

Gigi Becali, accident cu mașina în București! Cum a reacționat patronul FCSB

Șoferița nu ar fi păstrat distanța regulamentară și a lovit din spate bolidul în valoare de 500.000 de euro al lui Gigi Becali. Ulterior, femeia a coborât din mașină și a mers la geamul mașinii patronului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Totuși, omul de afaceri nu a părut afectat de incident și nu a coborât din mașină. Evenimentul rutier a fost surprins de un martor care a urcat videoclipul pe rețelele de socializare.

Cele două autoturisme se aflau în mijlocul unei intersecții în zona Gorjului, din sectorul 6 al Capitalei. Reacția patronului vicecampioanei României pare să fi fost pe placul internauților care au comentat rapid incidentul.

ADVERTISEMENT

„Respect, dacă nu i-a zis nimic domniței, jos pălăria. Oricum e un om deosebit, față de restul cu bani din țara asta”, „Nici nu s-a dat jos să se uite, normal că a lăsat-o să plece. Caracter nea Gigi!”, „Nenea Gigi Becali, om cu suflet bun”, au fost câteva dintre comentarii.

Ce mașină conduce Gigi Becali

Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ următorul „transfer” pe care Gigi Becali l-a avut pe listă. La finalul lunii august, patronul de la FCSB a apărut la volanul unui nou automobil a cărei valoare se învârte în jurul sumei de 500.000 de euro: Rolls-Royce Ghost Black Badge.

ADVERTISEMENT

Este bine cunoscută pasiunea pe care Gigi Becali o are pentru mașinile de lux. Bolidul are aproape 600 de cai putere și un motor V12, de 6,8 litri. Finanțatorul din Pipera a fost implicat într-un accident și în urmă cu doi ani.

La finalul lunii noiembrie 2021, Gigi Becali se afla pe scaunul din dreapta șoferului, iar la volan era Ionuț Luțu. Incidentul s-a petrecut la intersecția dintre Bulevardul Aviatorilor și Aleea Alexandru.

ADVERTISEMENT

„E împrumutată, uite numărul. E un exercițiu pentru voi. E împrumutată din familie. E test drive, nu mă pricep la mașini. I-a plăcut, probabil o să-și achiziționeze una”, declara Mihai Stoica, despre noua mașină a lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT