Life

Adevărul despre divorțul dintre Isabela și Daniel Onoriu. Câți bani vrea, de fapt, aceasta de la soțul ei

Răsturnare de situația în divorțul dintre Isabela și Daniel Onoriu. S-a aflat ce pretenții financiare are tânăra de la pilotul de raliuri.
22.12.2022 | 15:50
Adevarul despre divortul dintre Isabela si Daniel Onoriu Cati bani vrea de fapt aceasta de la sotul ei
Câți bani își dorește Isabela după divorțul de Daniel Onoriu. Sursă foto: Facebook, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Daniel Onoriu și Isabela continuă și cel mai probabil va mai dura ceva până când cei doi vor ajunge la un acord comun.

Ce își dorește Isabela după divorțul de Daniel Onoriu

Deși la început au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iată că între timp lucrurile s-au schimbat. Daniel Onoriu a ajuns chiar și la închisoare pentru că a încălcat un ordin de restricție cerut de soția sa.

ADVERTISEMENT

După ce a stat în spatele gratiilor, pilotul de raliuri a decis să pună în final capăt căsniciei cu Isabela. Proaspăt eliberat, Daniel Onoriu povestea cum s-au întâmplat toate și de asemenea, a dezvăluit că vrea ca totul să se încheie cât mai repede.

Ce vrea însă Isabela de la Daniel Onoriu? Deși pilotul de raliuri povestea că a fost șantajat, soția sa cerându-i sume imense de bani, realitatea ar fi cu totul alta.

ADVERTISEMENT

Isabela susține că Daniel Onoriu o caută în continuare, îi dă mesaje, o sună, iar ea își dorește ca toate aceste lucruri să înceteze.

Referitor la pretențiile financiare, soția acestuia spune că nu a cerut niciun ban, iar toate aceste informații sunt complet false.

ADVERTISEMENT

Tot ce i-a cerut ea ar fi fost doar partajul, lucru firesc, având în vedere anii petrecuți împreună.

”Eu nu i-am cerut lui absolut niciun ban. Vreau să clarific chestia asta. Nu a fost discuţie de bani ca să iasă din arest.

ADVERTISEMENT

Eu i-am cerut partajul, lucru care mi se pare absolut normal şi firesc pentru că eu am muncit în anii aceştia, în timp ce el stătea pe canapea şi se uita la filme şi se juca jocuri acasă, eu eram pe şantier cu muncitorii”, a mărturisit Isabela, pentru Antena Stars.

Isabela Onoriu spune că nu a cerut nicio sumă de bani

Mai mult de atât, tânăra a mai dezvăluit că nu a cerut nicio sumă de bani și doar își dorește să primească ce i se cuvine pentru munca depusă.

Cât despre încălcarea ordinului de restricție, Isabela spune că nu și-a pus soțul să se autodenunțe sau să încalce ordinul, acesta făcând totul din propria inițiativă.

”Nu i-am cerut absolut nicio sumă de bani. Eu am medierea făcută, acolo spune clar avocatul, şi implicit eu prin avocat, vreau doar partajul, atât.

Nu am cerut ”vreau atât ca să ieşi din arest”. Doamne fereşte, niciodată nu aş face aşa”, a mai povestit ea.

Amintim că anterior și Rebeca Onoriu dezvăluia că Isabela ar avea, în realitate, pretenții uriașe din punct de vedere financiar, după divorț.

ADVERTISEMENT
Tags: