Life

Daniel Onoriu, prima reacție după ce a ieșit din închisoare. Decizia luată cu privire la Isabela Onoriu

Daniel Onoriu a fost eliberat din închisoare. Acum, pilotul de raliuri a făcut și câteva dezvăluiri despre întreaga experiență, dar și despre relația cu Isabela Onoriu.
14.12.2022 | 12:35
Daniel Onoriu prima reactie dupa ce a iesit din inchisoare Decizia luata cu privire la Isabela Onoriu
Daniel Onoriu este pregătit să divorțeze de Isabela Onoriu după ce a ieșit din închisoare. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Daniel Onoriu, pedeapsa cu închisoarea a fost una cât se poate de dificilă. Marea lui fericire este însă că își va petrece sărbătorile alături de cei tragi.

Daniel Onoriu, primele declarații după eliberarea din închisoare

Pilotul de raliuri susține că familia a fost atentă în toată această perioadă cu el, iar odată revenit acasă și-a văzut copiii, mama, dar și un verișor.

ADVERTISEMENT

Cât despre relația cu soția sa, Isabela Onoriu, cea care l-a băgat și în închisoare, Daniel Onoriu spune că nu a vrut să facă rău nimănui. Și-a iubit soția, a respectat-o, însă nu înțelege cum a putut aceasta să îi facă atât de multe lucruri dureroase.

”Aș vrea să lămuresc pe toată lumea, să spun ce s-a întâmplat. Eu sunt un băiat pocăit, nu aș face rău niciodată în viața mea nimănui, că mi-e frică de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

(…) Pe Isabela eu am iubit-o ca pe soția mea, i-am oferit respectul unei soții. (…). Din păcate s-a terminat între noi, mi-a făcut lucruri foarte urâte, nu vreau să le spun, dar dacă ea a vrut să facă așa, atunci să fie sănătoasă în noua ei viață”, a dezvăluit Daniel Onoriu, pentru spynews.ro.

Ce s-a întâmplat în seara în care Daniel Onoriu a fost arestat

Despre ordinul de restricție împotriva sa, pilotul de raliuri povestește că doar i-a dat niște mesaje soției sale să se împace cu el. Isabela Onoriu în schimb ar fi editat mesajele respective, astfel încât totul a devenit eronat.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește seara în care a fost arestat, Daniel Onoriu susține că a mers acasă la soția sa pentru a se împăca, iar ea la rândul ei a spus că vrea să vadă dacă pilotul de raliuri o iubește.

Ulterior, acesta a făcut gestul suprem de a se autodenunța, pentru a vedea cât de mult îi pasă soției de el, iar rezultatul îl știm deja.

ADVERTISEMENT

”Eu i-am dat ei niște mesaje să ne împăcăm, iar ea le-a făcut în Photoshop, nu știu cum a reușit, le-a editat și a trimis la procuratură mesaje cum că eu aș vrea să-i arunc acid de baterie pe față.

Nu am înjurat-o, nu i-am zis nimic rău, i-am zis că dacă nu vrea să ne împăcăm sun la 112 să mă autodenunț că mi-am încălcat ordinul de restricție. Am vrut să văd mai mult cât de mult îi pasă”, a mai povestit acesta, pentru spynews.

Daniel Onoriu va divorța de Isabela Onoriu

Despre perioada din arest, Daniel Onoriu, care s-a confruntat și cu mari probleme de sănătate în trecut, spune că lucrurile au fost cât se poate de dificile. Norocul său a fost însă că oamenii de acolo l-au respectat și s-au comportat frumos cu el.

Ce l-a întristat însă a fost momentul în care a fost dus în cătușe de la secție la judecătorie, în ciuda faptului că le-a explicat oamenilor legii că nu a făcut nimic greșit.

Referitor la finalul relației cu Isabela Onoriu, pilotul de raliuri spune că nu o va mai căuta niciodată pe aceasta, având în vedere cele întâmplate.

De asemenea, el povestește că nu de puține ori a vrut să divorțeze pentru că simțea că soția sa nu îl mai iubește, însă de abia acum, după atâtea întâmplări, lucrurile se vor finaliza între cei doi.

Daniel Onoriu spune că va divorța în curând, iar la rândul ei, Isabela Onoriu are câteva pretenții financiare destul de mari. Rămâne de văzut când se va finaliza într-adevăr divorțul dintre cei doi.

ADVERTISEMENT