Life

Adevărul despre emisiunea Te cunosc de undeva. Cât de dificile sunt pregătirile: ”Somnul nu mai există”

Emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1 este un proiect cu adevărat unic în România. Totuși, munca din spate este cu adevărat copleșitoare.
11.04.2023 | 09:52
Adevarul despre emisiunea Te cunosc de undeva Cat de dificile sunt pregatirile Somnul nu mai exista
Adevărul despre emisiunea Te cunosc de undeva. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1 vedem vedete celebre din România care se pun în pielea a numeroase personaje. Acestea ajung să interpreteze piese cunoscute de publicul larg. Dincolo de asta mai este și transformarea.

Cât de dificilă este, de fapt, emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1

Astfel, fiecare concurent ajunge să fie de nerecunoscut pe scena de la Te cunosc de undeva. De la machiaj, păr, până la vestimentație, dar și gesturi. Doar cei care reușesc să ajungă cel mai bine în pielea personajului primesc cele mai multe puncte din partea juraților.

ADVERTISEMENT

Deși pe micile ecrane vedem doar câteva minute de interpretare a unei piese, în spate se ascund ore grele de muncă. Iar asta o spune chiar Anca Țurcașiu, una dintre concurentele de la Te cunosc de undeva. Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre provocările din spatele camerelor de filmat.

Și s-ar părea că nu este deloc ușor să te pui în pielea unui personaj. Artista spune că dincolo de cele trei minute pe care le văd telespectatorii, în spate există o echipă de producție și zeci de ore de filmare. De asemenea, aceasta susține că e de-a dreptul impresionant tot ceea ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Și totuși cât de mult efort depune artista pentru a interpreta un personaj? La opt dimineața se prezintă pe platou și lucrează până la două noaptea. Iar același program se repetă și în cea de a doua zi, astfel că Anca Țurcașiu a cam uitat ce este un somn complet.

Cum arată programul de zi cu zi pentru Anca Țurcașiu

De asemenea, singurele lucruri la care aceasta mai este atentă sunt mâncarea și mișcarea, care de altfel sunt esențiale.  Artista recunoaște că atunci când are pauze alege să facă puțin sport pentru a se putea menține în formă, iar în acest mod uită de odihnă.

ADVERTISEMENT

Pentru a da tot ce are mai bun la Te cunosc de undeva, aceasta spune că se bazează pe sport. Doar așa are energie pentru a duce la bun sfârșit o întreagă zi de filmare, care, după cum spune ea, nu e deloc una ușoară.

„De la opt dimineața până la două noaptea și a doua zi de la capăt, de la opt dimineața până la unu noaptea. Somnul nu mai există, dar sunt atentă la ce mănânc, încerc să fac sport în fiecare zi. Eu și la filmare când avem pauză, mă duc într-un colț și fac jumătate de oră de sport.

ADVERTISEMENT

Nu mă întind pe canapele să mă odihnesc. Sportul îți dă un vibe, o energie, te montează, plus că repetăm. În ziua de filmare repetăm încontinuu momentul nostru până când intrăm în scenă”, a mărturisit Anca Țurcașiu, pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT